Pomidorai su medumi žiemai

Pomidorai su medumi žiemai

5 (3 įvertinimai)

1 Porcija
19 val.

Apie receptą

Jei jums patinka konservuoti saldūs pomidorai, receptas su medumi jums tikrai patiks. Atkreipkite dėmesį, visi tikrai bus patenkinti tokiu pasiruošimu! Pomidorai su medumi žiemai – lengvas ir paprastas paruošimas. Tiems, kurie mėgsta konservuoti savo daržoves, tai yra geriausias receptas. Dėl medaus pomidorai yra aromatingi ir šiek tiek saldūs.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    600 gramų
  • Medus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Actas
    1 šaukštas
  • Vanduo
    0.5 litro
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Pipirų žirneliai
    4~5 vnt
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į sterilizuotą stiklainį sudėkite prieskonius: česnaką, lauro lapą, pipirų žirnelius ir šiek tiek petražolių skoniui ir aromatui.
    2. Į sterilizuotą stiklainį sudėkite prieskonius: česnaką, lauro lapą, pipirų žirnelius ir šiek tiek petražolių skoniui ir aromatui.
  • Reklama
  • Pomidorus nuplaukite ir sudėkite į stiklainius. Geriau naudoti mažus pomidorus, jie puikiai dera ir užima mažai vietos.
    3. Pomidorus nuplaukite ir sudėkite į stiklainius. Geriau naudoti mažus pomidorus, jie puikiai dera ir užima mažai vietos.
  • Užvirinkite vandenį ir supilkite į stiklainį su pomidorais.
    4. Užvirinkite vandenį ir supilkite į stiklainį su pomidorais.
  • Reklama
  • Po 10 minučių nupilkite vandenį ir iš jo išvirkite marinatą: vėl užvirinkite, pasūdykite, išmaišykite.
    5. Po 10 minučių nupilkite vandenį ir iš jo išvirkite marinatą: vėl užvirinkite, pasūdykite, išmaišykite.
  • Įdėkite medaus, acto, vėl užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
    6. Įdėkite medaus, acto, vėl užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Karštu saldžiu marinatu užpilkite pomidorus ir užsukite dangčius.
    7. Karštu saldžiu marinatu užpilkite pomidorus ir užsukite dangčius.
  • Uždenkite antklode ar rankšluosčiu ir palikite apverstą per naktį, kol visiškai atvės. Tada perkelkite stiklainius į nuolatinio laikymo v...
    8. Uždenkite antklode ar rankšluosčiu ir palikite apverstą per naktį, kol visiškai atvės. Tada perkelkite stiklainius į nuolatinio laikymo vietą iki žiemos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai