Plikytos tešlos čeburekai su degtine

Plikytos tešlos čeburekai su degtine

3.8 (16 įvertinimai)

18 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Daugelis žmonių mėgsta čeburėkus, tačiau ne visi žino, kaip juos skanius pasigaminti namie. Pagal šį receptą tešla yra elastinga, plonai išsikočioja ir nesuplyšta. Kas, beje, yra labai svarbu! Kepant sultys iš įdaro neišteka, o maltos mėsos galite dėti kur kas daugiau nei į pirktinius čeburėkus. Plona pluta ir daug sultingo skanaus įdaro! Ar norite sužinoti, kaip pasigaminti čeburėkams plikytos tešlos su degtine? Tada būtinai perskaitykite šį receptą! Paprasta ir skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    4 stiklinės
  • Karštas vanduo
    300 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Degtinė
    1 šaukštas
  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Ledinis vanduo
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pagaminkite plikyta tešlą. Supilkite 1 puodelį labai karšto vandens (beveik verdančio vandens) į 1 puodelį miltų, gerai išmaišykite.
    1. Pagaminkite plikyta tešlą. Supilkite 1 puodelį labai karšto vandens (beveik verdančio vandens) į 1 puodelį miltų, gerai išmaišykite.
  • Į miltus įkulkite  kiaušinį,  įdėkite druską, cukrų, augalinį aliejų, degtinę, likusį vandenį.
    2. Į miltus įkulkite kiaušinį, įdėkite druską, cukrų, augalinį aliejų, degtinę, likusį vandenį.
  • Reklama
  • Išminkykite tešlą,  tada uždenkite ją maistine plėvele ir palikite.
    3. Išminkykite tešlą, tada uždenkite ją maistine plėvele ir palikite.
  • Į maltą mėsą pagal skonį įpilkite smulkintų svogūnų, ledinio vandens, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
    4. Į maltą mėsą pagal skonį įpilkite smulkintų svogūnų, ledinio vandens, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada tešlą reikia padalyti į 3 dalis. Kiekvieną susukite į dešrelę ir supjaustykite į 6 lygias dalis. Iš kiekvieno iškočiokite ploną tešl...
    5. Tada tešlą reikia padalyti į 3 dalis. Kiekvieną susukite į dešrelę ir supjaustykite į 6 lygias dalis. Iš kiekvieno iškočiokite ploną tešlos blyną.
  • Ant vienos tešlos blyno pusės uždėkite šaukštą maltos mėsos, uždenkite kita puse. Šakute tvirtai prispauskite čebureko kraštus.
    6. Ant vienos tešlos blyno pusės uždėkite šaukštą maltos mėsos, uždenkite kita puse. Šakute tvirtai prispauskite čebureko kraštus.
  • Reklama
  • Kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos. Uždėkite gatavus čeburėkus ant popierin...
    7. Kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos. Uždėkite gatavus čeburėkus ant popierinių servetėlių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
  • Paruoštus čeburėkus patiekite karštus!
    8. Paruoštus čeburėkus patiekite karštus!
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (16 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai