Pievagrybiai tešloje

Pievagrybiai tešloje

4 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Įdomus skanaus ir neįprasto užkandžio receptas – perskaitykite, kaip kepti pievagrybius tešloje, ir jūsų kulinarinis arsenalas pasipildys dar viena originalaus užkandžio idėja. Apkepti pievagrybiai – tai užkandis, kuris tiks vegetarams ir gurmanams. Sultingi, karšti grybai traškioje tešloje pradžiugins bet kurį savitarnos stalą. Nustebinkite draugus ir palepinkite save – išmokite kepti pievagrybius tešloje!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    200 gramų (rinkitės mažus, tvarkingus grybus)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Miltai
    50 gramų
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
  • Augalinis aliejus
    1~2 stiklinės (aliejaus kiekis priklauso nuo jūsų keptuvės. Grybai turi plaukioti aliejuje)
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplaukite, nulupkite ir pavirkite pasūdytame vandenyje (virkite 10 min.).
    1. Grybus nuplaukite, nulupkite ir pavirkite pasūdytame vandenyje (virkite 10 min.).
  • Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.
    2. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.
  • Reklama
  • Išvirusius grybus pamerkite į kiaušinių mišinį.
    3. Išvirusius grybus pamerkite į kiaušinių mišinį.
  • Po to grybus apvoliokite miltuose.
    4. Po to grybus apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Tada vėl pamirkykite kiaušinių mišinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    5. Tada vėl pamirkykite kiaušinių mišinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Grybus panardinkite į verdantį aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    6. Grybus panardinkite į verdantį aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Patiekite karštą su šviežiomis žolelėmis ir daržovėmis. Skanaus!
    7. Patiekite karštą su šviežiomis žolelėmis ir daržovėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai