Pievagrybiai tešloje
4 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Įdomus skanaus ir neįprasto užkandžio receptas – perskaitykite, kaip kepti pievagrybius tešloje, ir jūsų kulinarinis arsenalas pasipildys dar viena originalaus užkandžio idėja. Apkepti pievagrybiai – tai užkandis, kuris tiks vegetarams ir gurmanams. Sultingi, karšti grybai traškioje tešloje pradžiugins bet kurį savitarnos stalą. Nustebinkite draugus ir palepinkite save – išmokite kepti pievagrybius tešloje!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai200 gramų (rinkitės mažus, tvarkingus grybus)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Pienas100 mililitrų
-
Miltai50 gramų
-
Džiūvėsėliai50 gramų
-
Augalinis aliejus1~2 stiklinės (aliejaus kiekis priklauso nuo jūsų keptuvės. Grybai turi plaukioti aliejuje)
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nuplaukite, nulupkite ir pavirkite pasūdytame vandenyje (virkite 10 min.).
-
2. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.
-
Reklama
-
3. Išvirusius grybus pamerkite į kiaušinių mišinį.
-
4. Po to grybus apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
5. Tada vėl pamirkykite kiaušinių mišinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
6. Grybus panardinkite į verdantį aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Patiekite karštą su šviežiomis žolelėmis ir daržovėmis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama