Pievagrybiai su kreminiu sūriu

Pievagrybiai su kreminiu sūriu

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Siūlau receptą įdarytų pievagrybių su kreminiu sūriu, užkandžiui. Labai paprasta ir skanu! Šį užkandį galima ruošti kasdien ir patiekti ant šventinio stalo. Žemiau išsamiau papasakosiu, kaip paruošti pievagrybius su kreminiu sūriu. Pageidautina rinktis didelius arba vidutinio dydžio pievagrybius. Svogūnų laiškai ir kalendra taip pat tinka įdarui. Grybai puikiai dera su subtiliu kreminiu sūrio skoniu ir žolelėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pievagrybiai
    10 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kreminis sūris
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    15 mililitrų (kepimui)
  • Žalumynai
    10 gramų (petražolės, krapai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite. Atsargiai atskirkite stiebus nuo kepurėlių.
    1. Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite. Atsargiai atskirkite stiebus nuo kepurėlių.
  • Grybų stiebus smulkiai supjaustykite.
    2. Grybų stiebus smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Supjaustykite kubeliais svogūną.
    3. Supjaustykite kubeliais svogūną.
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūnus su grybų kojomis iki auksinės rudos spalvos. Pabai...
    4. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūnus su grybų kojomis iki auksinės rudos spalvos. Pabaigoje pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Apkeptus grybus su svogūnais sudėkite į dubenį.
    5. Apkeptus grybus su svogūnais sudėkite į dubenį.
  • Pridėkite smulkinto česnako.
    6. Pridėkite smulkinto česnako.
  • Reklama
  • Įdėkite kreminio sūrio, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
    7. Įdėkite kreminio sūrio, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
  • Pievagrybių kepurėles užpildykite kreminio sūrio įdaru.
    8. Pievagrybių kepurėles užpildykite kreminio sūrio įdaru.
  • Reklama
  • Pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite kepti į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių, apie 20 minučių, iki auksinės rudos spalvos. Paruoštus ...
    9. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite kepti į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių, apie 20 minučių, iki auksinės rudos spalvos. Paruoštus grybus galite papuošti žalumynais.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai