Pievagrybiai su kreminiu sūriu
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Siūlau receptą įdarytų pievagrybių su kreminiu sūriu, užkandžiui. Labai paprasta ir skanu! Šį užkandį galima ruošti kasdien ir patiekti ant šventinio stalo. Žemiau išsamiau papasakosiu, kaip paruošti pievagrybius su kreminiu sūriu. Pageidautina rinktis didelius arba vidutinio dydžio pievagrybius. Svogūnų laiškai ir kalendra taip pat tinka įdarui. Grybai puikiai dera su subtiliu kreminiu sūrio skoniu ir žolelėmis.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pievagrybiai10 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Kreminis sūris100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Alyvuogių aliejus15 mililitrų (kepimui)
-
Žalumynai10 gramų (petražolės, krapai)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite. Atsargiai atskirkite stiebus nuo kepurėlių.
-
2. Grybų stiebus smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite kubeliais svogūną.
-
4. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūnus su grybų kojomis iki auksinės rudos spalvos. Pabaigoje pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Apkeptus grybus su svogūnais sudėkite į dubenį.
-
6. Pridėkite smulkinto česnako.
-
Reklama
-
7. Įdėkite kreminio sūrio, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
-
8. Pievagrybių kepurėles užpildykite kreminio sūrio įdaru.
-
Reklama
-
9. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite kepti į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių, apie 20 minučių, iki auksinės rudos spalvos. Paruoštus grybus galite papuošti žalumynais.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama