Pieno ir varškės želė

Pieno ir varškės želė

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Želatina yra puikus dietinis produktas, kuriame yra kolageno ir apie 85% baltymų. Desertai želatinos pagrindu yra nepaprastai skanūs ir gražūs, o su varške – dar sveikesni. Šis desertas tiks visiems, kurie stebi savo figūrą. Galite gaminti tiek daug mažų desertų, tiek vieną didelį – tai tik jūsų pasirinkimas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Želatina
    15 gramų
  • Vanduo
    50 mililitrų
  • Mažo riebumo varškė
    200 gramų
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Cukrus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti išbrinkti.
    1. Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti išbrinkti.
  • Neriebią varškę pertrinkite per sietelį.
    2. Neriebią varškę pertrinkite per sietelį.
  • Reklama
  • Pieną užvirinkite, tada supilkite išbrinkusią želatiną. Ištirpinkite.
    3. Pieną užvirinkite, tada supilkite išbrinkusią želatiną. Ištirpinkite.
  • Į pieną įberkite cukraus.
    4. Į pieną įberkite cukraus.
  • Reklama
  • Varškę užpilkite pienu, viską gerai išmaišykite.
    5. Varškę užpilkite pienu, viską gerai išmaišykite.
  • Viską supilstyti į silikonines formeles ir padėti į šaldytuvą.
    6. Viską supilstyti į silikonines formeles ir padėti į šaldytuvą.
  • Reklama
  • Paruoštą desertą patiekite su uogiene, kondensuotu pienu ar sirupu.
    7. Paruoštą desertą patiekite su uogiene, kondensuotu pienu ar sirupu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai