Pieniška vištienos sriuba
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei mėgstate pienišką sriubą ir vištieną, išsivirkite tokią pienišką vištienos sriubą. Skani, tiršta ir labai lengva sriuba. Sriuba gana soti ir kartu lengva. Ją galima duoti absoliučiai visiems. Morkų ir svogūnų galima dėti daugiau ar mažiau, viskas priklauso nuo jūsų noro. Jei vietoj pieno vartosite grietinėlę, sriuba bus tirštesnė, bet bus daugiau kalorijų
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas300 mililitrų
-
Vištienos filė300 gramų
-
Vanduo500 mililitrų
-
Makaronai2 šaukštai
-
Sviestas20 gramų
-
Svogūnai60 gramų
-
Morkos70 gramų
-
Krakmolas1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus sriubai gaminti.
-
2. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir sudėkite filė. Užvirkite ir virkite, nugriebdami putas, 20 minučių.
-
Reklama
-
3. Kol vištiena verda, nulupkite morkas ir svogūnus. Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies. Morkas sutarkuokite stambia arba vidutine tarka ir sudėkite į keptuvę.
-
4. Svogūną susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su morkomis. Kepkite 5-7 minutes maišydami.
-
Reklama
-
5. Iškepus filė suberkite makaronus ir užvirkite.
-
6. Supilkite 200 mililitrų pieno, užvirinkite.
-
Reklama
-
7. Pasūdykite, sudėkite keptas daržoves ir virkite 5 minutes.
-
8. Likusiame piene atskieskite krakmolą ir maišydami supilkite į sriubą. Užvirkite, virkite 2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Mūsų pieno vištienos sriuba yra paruošta.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama