Pieniška bulvių sriuba

Pieniška bulvių sriuba

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Įprastą pietų meniu galite įnešti ypatingo žavesio be brangių ar sudėtingų patiekalų! Pabandykite pasigaminti šią nuostabią sriubą sau ir savo artimiesiems. Ji gana paprasta, tačiau originali ir skani. Be bulvių, patiekiant galite naudoti įvairias daržoves, taip pat skrebučius ir žoleles. Skonis kreminis, švelnus ir įdomus.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Pienas
    2 stiklinės
  • Sultinys
    6 stiklinės (arba vandens)
  • Miltai
    1/4 stiklinės
  • Sviestas
    200 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1~2 vnt
  • Saliero stiebas
    1~2 vnt
  • Druska, pipirai, žolelės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Storadugniame puode ištirpinkite šiek tiek sviesto. Tuo tarpu nulupkite ir supjaustykite daržoves.
    1. Storadugniame puode ištirpinkite šiek tiek sviesto. Tuo tarpu nulupkite ir supjaustykite daržoves.
  • Svogūną, morką ir salierą pakepinkite porą minučių, maišydami.
    2. Svogūną, morką ir salierą pakepinkite porą minučių, maišydami.
  • Reklama
  • Sudėkite supjaustytas bulves, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Kepkite dar 5 minutes.
    3. Sudėkite supjaustytas bulves, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Kepkite dar 5 minutes.
  • Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
    4. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Užpilkite vandeniu arba sultiniu. Užvirus, virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
    5. Užpilkite vandeniu arba sultiniu. Užvirus, virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
  • Tada įpilkite pieno ir virkite dar 5 minutes. Į puodą įdėkite sviesto ir virkite 5–6 minutes.
    6. Tada įpilkite pieno ir virkite dar 5 minutes. Į puodą įdėkite sviesto ir virkite 5–6 minutes.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami, jei norite, papuoškite pienišką bulvių sriubą žolelėmis ir skrebučiais. Skanaus!
    7. Prieš patiekdami, jei norite, papuoškite pienišką bulvių sriubą žolelėmis ir skrebučiais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai