Pieniška bulvių sriuba
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Įprastą pietų meniu galite įnešti ypatingo žavesio be brangių ar sudėtingų patiekalų! Pabandykite pasigaminti šią nuostabią sriubą sau ir savo artimiesiems. Ji gana paprasta, tačiau originali ir skani. Be bulvių, patiekiant galite naudoti įvairias daržoves, taip pat skrebučius ir žoleles. Skonis kreminis, švelnus ir įdomus.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės1 kilogramas
-
Pienas2 stiklinės
-
Sultinys6 stiklinės (arba vandens)
-
Miltai1/4 stiklinės
-
Sviestas200 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Morka1~2 vnt
-
Saliero stiebas1~2 vnt
-
Druska, pipirai, žolelėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Storadugniame puode ištirpinkite šiek tiek sviesto. Tuo tarpu nulupkite ir supjaustykite daržoves.
-
2. Svogūną, morką ir salierą pakepinkite porą minučių, maišydami.
-
Reklama
-
3. Sudėkite supjaustytas bulves, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Kepkite dar 5 minutes.
-
4. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Užpilkite vandeniu arba sultiniu. Užvirus, virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
-
6. Tada įpilkite pieno ir virkite dar 5 minutes. Į puodą įdėkite sviesto ir virkite 5–6 minutes.
-
Reklama
-
7. Prieš patiekdami, jei norite, papuoškite pienišką bulvių sriubą žolelėmis ir skrebučiais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama