Picos skonio blyneliai
4 (5 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								30 min.
						Apie receptą
Paprastas ir skanus užkandis – picos skonio blynai. Patiekalas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Atkreipkite dėmesį į šią idėją! Tokių blynų pagrindas yra ingredientų rinkinys, kurį mėgstame dėti ant picos – dešra, pomidorai, žolelės, sūris. Kitu atveju ruošiame paprastus blynus iš kefyro, kiaušinių ir miltų. Šiuos blynus galima patiekti su padažu arba grietine.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# Miltai / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Kefyras0.5 stiklinės
- 
													Kiaušiniai1 vnt
- 
													Kvietiniai miltai3~4 šaukštai
- 
													Dešra70 gramų
- 
													Kietasis sūris70 gramų
- 
													Pomidorai70 gramų
- 
													Žalumynai15 gramų
- 
													Aliejus15 gramų
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Pipiraipagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. 1. Paruoškite ingredientus.
- 
                                                     2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu. 2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Kietąjį sūrį sutarkuokite ir suberkite į dubenį. 3. Kietąjį sūrį sutarkuokite ir suberkite į dubenį.
- 
                                                     4. Pomidorą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite, sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Nuplaukite svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite. 4. Pomidorą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite, sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Nuplaukite svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Į dubenį supilkite kefyrą. 5. Į dubenį supilkite kefyrą.
- 
                                                     6. Įdėkite kvietinių miltų. Norėdami purumo, galite pridėti kepimo miltelių arba sodos. Į kefyrą įdėkite sodos. Įberkite druskos ir pipirų. 6. Įdėkite kvietinių miltų. Norėdami purumo, galite pridėti kepimo miltelių arba sodos. Į kefyrą įdėkite sodos. Įberkite druskos ir pipirų.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Išmaišykite tešlą iki vientisos masės. 7. Išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
- 
                                                     8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada šaukštu paskleiskite tešlą. Blynus apkepkite iš abiejų pusių po kelias minutes iki auksinės rudos spalvos. 8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada šaukštu paskleiskite tešlą. Blynus apkepkite iš abiejų pusių po kelias minutes iki auksinės rudos spalvos.
- 
Reklama
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















