Picos skonio blyneliai

Picos skonio blyneliai

4 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Paprastas ir skanus užkandispicos skonio blynai. Patiekalas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Atkreipkite dėmesį į šią idėją! Tokių blynų pagrindas yra ingredientų rinkinys, kurį mėgstame dėti ant picos – dešra, pomidorai, žolelės, sūris. Kitu atveju ruošiame paprastus blynus iš kefyro, kiaušinių ir miltų. Šiuos blynus galima patiekti su padažu arba grietine.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    3~4 šaukštai
  • Dešra
    70 gramų
  • Kietasis sūris
    70 gramų
  • Pomidorai
    70 gramų
  • Žalumynai
    15 gramų
  • Aliejus
    15 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu.
    2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu.
  • Reklama
  • Kietąjį sūrį sutarkuokite ir suberkite į dubenį.
    3. Kietąjį sūrį sutarkuokite ir suberkite į dubenį.
  • Pomidorą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite, sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Nuplaukite svogūnų laiškus ir smu...
    4. Pomidorą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite, sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Nuplaukite svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite kefyrą.
    5. Į dubenį supilkite kefyrą.
  • Įdėkite kvietinių miltų. Norėdami purumo, galite pridėti kepimo miltelių arba sodos. Į kefyrą įdėkite sodos. Įberkite druskos ir pipirų.
    6. Įdėkite kvietinių miltų. Norėdami purumo, galite pridėti kepimo miltelių arba sodos. Į kefyrą įdėkite sodos. Įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
    7. Išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada šaukštu paskleiskite tešlą. Blynus apkepkite iš abiejų pusių po kelias minutes iki auksin...
    8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada šaukštu paskleiskite tešlą. Blynus apkepkite iš abiejų pusių po kelias minutes iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai