Picos skonio blyneliai
4 (5 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Paprastas ir skanus užkandis – picos skonio blynai. Patiekalas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Atkreipkite dėmesį į šią idėją! Tokių blynų pagrindas yra ingredientų rinkinys, kurį mėgstame dėti ant picos – dešra, pomidorai, žolelės, sūris. Kitu atveju ruošiame paprastus blynus iš kefyro, kiaušinių ir miltų. Šiuos blynus galima patiekti su padažu arba grietine.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras0.5 stiklinės
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai3~4 šaukštai
-
Dešra70 gramų
-
Kietasis sūris70 gramų
-
Pomidorai70 gramų
-
Žalumynai15 gramų
-
Aliejus15 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu.
-
Reklama
-
3. Kietąjį sūrį sutarkuokite ir suberkite į dubenį.
-
4. Pomidorą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite, sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Nuplaukite svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Į dubenį supilkite kefyrą.
-
6. Įdėkite kvietinių miltų. Norėdami purumo, galite pridėti kepimo miltelių arba sodos. Į kefyrą įdėkite sodos. Įberkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
7. Išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
-
8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada šaukštu paskleiskite tešlą. Blynus apkepkite iš abiejų pusių po kelias minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama