Perlinių kruopų sriuba

Perlinių kruopų sriuba

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Išsivirkite sočios ir kvapnios karštos perlinių kruopų trintos sriubos. Sriubą galite patiekti su kepta rūkyta mėsa ir svogūnais, pridedant skrebučių ir žolelių. Sriubą išvirsime be bulvių, subersime morkas ir svogūnus. Rūkyta mėsa suteiks sriubai ypatingo skonio. Sultinį galite gaminti su jautiena, vištiena ar net naudoti liesą variantą – kaip jums patinka. Tirštas ir šilkinis rezultatas negali palikti abejingų, būtinai paragaukite sriubos.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Plunksnų kruopos
    80 gramų
  • Vanduo
    1,5 litro
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Rūkyta kiauliena
    250 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sausas česnakas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Vandenį galite pakeisti bet kokiu sultiniu.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Vandenį galite pakeisti bet kokiu sultiniu.
  • Miežius gerai nuplaukite, perkelkite į puodą.
    2. Miežius gerai nuplaukite, perkelkite į puodą.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir supjaustykite, perkelkite į puodą.
    3. Morkas nulupkite ir supjaustykite, perkelkite į puodą.
  • Suberkite pusę susmulkinto svogūno ir 100 gramų susmulkintos rūkytos mėsos.
    4. Suberkite pusę susmulkinto svogūno ir 100 gramų susmulkintos rūkytos mėsos.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite šiltą vandenį ir padėkite ant ugnies. Verdame, kol suminkštės – 1,5 val.
    5. Į puodą supilkite šiltą vandenį ir padėkite ant ugnies. Verdame, kol suminkštės – 1,5 val.
  • Likusią mėsą supjaustykite kaip norite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    6. Likusią mėsą supjaustykite kaip norite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Kepkite svogūną ir mėsą augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos - 2-3 minutes.
    7. Kepkite svogūną ir mėsą augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos - 2-3 minutes.
  • Baigiant virti į sriubą įberti druskos, pipirų ir džiovinto česnako.
    8. Baigiant virti į sriubą įberti druskos, pipirų ir džiovinto česnako.
  • Reklama
  • Sriubą sutrinkite blenderiu.
    9. Sriubą sutrinkite blenderiu.
  • Supilkite sriubą į dubenį, suberkite svogūną su mėsa, patiekite.
    10. Supilkite sriubą į dubenį, suberkite svogūną su mėsa, patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai