Perlinių kruopų sriuba
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Išsivirkite sočios ir kvapnios karštos perlinių kruopų trintos sriubos. Sriubą galite patiekti su kepta rūkyta mėsa ir svogūnais, pridedant skrebučių ir žolelių. Sriubą išvirsime be bulvių, subersime morkas ir svogūnus. Rūkyta mėsa suteiks sriubai ypatingo skonio. Sultinį galite gaminti su jautiena, vištiena ar net naudoti liesą variantą – kaip jums patinka. Tirštas ir šilkinis rezultatas negali palikti abejingų, būtinai paragaukite sriubos.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Plunksnų kruopos80 gramų
-
Vanduo1,5 litro
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Rūkyta kiauliena250 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Sausas česnakaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Vandenį galite pakeisti bet kokiu sultiniu.
-
2. Miežius gerai nuplaukite, perkelkite į puodą.
-
Reklama
-
3. Morkas nulupkite ir supjaustykite, perkelkite į puodą.
-
4. Suberkite pusę susmulkinto svogūno ir 100 gramų susmulkintos rūkytos mėsos.
-
Reklama
-
5. Į puodą supilkite šiltą vandenį ir padėkite ant ugnies. Verdame, kol suminkštės – 1,5 val.
-
6. Likusią mėsą supjaustykite kaip norite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
-
Reklama
-
7. Kepkite svogūną ir mėsą augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos - 2-3 minutes.
-
8. Baigiant virti į sriubą įberti druskos, pipirų ir džiovinto česnako.
-
Reklama
-
9. Sriubą sutrinkite blenderiu.
-
10. Supilkite sriubą į dubenį, suberkite svogūną su mėsa, patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama