Paprastas aviečių pyragas

Paprastas aviečių pyragas

4 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanus, aromatingas ir labai švelnus pyragas neabejotinai pradžiugins jūsų šeimą ar svečius. Ir patiks ne mažiau, nes su jo paruošimu vargo praktiškai nėra. Kepsite dažnai! Iškepti puikų aromatingą ir labai skanų pyragą tikrai labai paprasta. Tešlos paruošimo procesas greitas, visada išeina, patikėkite. Šį pyragą galima kepti tiek su šviežiomis, tiek su šaldytomis avietėmis. Jei turite šaldytų uogų, šiam pyragui jų atitirpinti nereikia. Aš jums sakau, kaip pasigaminti paprastą aviečių pyragą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    250~300 gramų
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinės
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Cukrus
    0,5~0,7 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Minkštą sviestą ir cukrų sudėkite į dubenį ir plakite mikseriu.
    1. Minkštą sviestą ir cukrų sudėkite į dubenį ir plakite mikseriu.
  • Įmuškite kiaušinius ir plakite toliau.
    2. Įmuškite kiaušinius ir plakite toliau.
  • Reklama
  • Plakite, kol masė taps lygi ir puri.
    3. Plakite, kol masė taps lygi ir puri.
  • Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
    4. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
  • Reklama
  • Plakite, kol gausis vienalytė tešla. Ji neturėtų būti tiršta, bet ir per skysta. Turi būti kreminė.
    5. Plakite, kol gausis vienalytė tešla. Ji neturėtų būti tiršta, bet ir per skysta. Turi būti kreminė.
  • Galite paimti apie 26 cm kepimo formą. Išklokite ją kepimo popieriumi ir supilkite į ją tešlą. Išlyginkite ir ant viršaus uždėkite avietes.
    6. Galite paimti apie 26 cm kepimo formą. Išklokite ją kepimo popieriumi ir supilkite į ją tešlą. Išlyginkite ir ant viršaus uždėkite avietes.
  • Reklama
  • Ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
    7. Ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai