Paprastas aviečių pyragas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus, aromatingas ir labai švelnus pyragas neabejotinai pradžiugins jūsų šeimą ar svečius. Ir patiks ne mažiau, nes su jo paruošimu vargo praktiškai nėra. Kepsite dažnai! Iškepti puikų aromatingą ir labai skanų pyragą tikrai labai paprasta. Tešlos paruošimo procesas greitas, visada išeina, patikėkite. Šį pyragą galima kepti tiek su šviežiomis, tiek su šaldytomis avietėmis. Jei turite šaldytų uogų, šiam pyragui jų atitirpinti nereikia. Aš jums sakau, kaip pasigaminti paprastą aviečių pyragą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avietės250~300 gramų
-
Kvietiniai miltai1 stiklinės
-
Sviestas100 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Cukrus0,5~0,7 stiklinės
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanilinis cukrus0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Minkštą sviestą ir cukrų sudėkite į dubenį ir plakite mikseriu.
-
2. Įmuškite kiaušinius ir plakite toliau.
-
Reklama
-
3. Plakite, kol masė taps lygi ir puri.
-
4. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
-
Reklama
-
5. Plakite, kol gausis vienalytė tešla. Ji neturėtų būti tiršta, bet ir per skysta. Turi būti kreminė.
-
6. Galite paimti apie 26 cm kepimo formą. Išklokite ją kepimo popieriumi ir supilkite į ją tešlą. Išlyginkite ir ant viršaus uždėkite avietes.
-
Reklama
-
7. Ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama