Paplotėlis su sūriu keptuvėje

Paplotėlis su sūriu keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą paplotėliai yra purūs, su gausiu sūrio įdaru ir labai maistingi. Jie paruošiami gana greitai ir labai paprastai. Įdarui rinkitės kietą sūrį, kuris gerai tirpsta. Jei pageidaujate, į įdarą galite pridėti česnako su sūriu ir šviežiomis žolelėmis. Šie paplotėliai puikiai tiks prie bet kokio patiekalo arba gali būti patiekiami vienus greitam užkandžiui.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    450 gramų
  • Kefyras
    250 mililitrų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris
    200 gramų (kietas)
  • Petražolės
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Šviežias petražoles nuplaukite šaltame vandenyje.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Šviežias petražoles nuplaukite šaltame vandenyje.
  • Į dubenį supilkite kefyrą ir įpilkite sodos bei druskos. Šiuos ingredientus sumaišykite šluotele.
    2. Į dubenį supilkite kefyrą ir įpilkite sodos bei druskos. Šiuos ingredientus sumaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Į kefyro mišinį išsijokite miltus.
    3. Į kefyro mišinį išsijokite miltus.
  • Minkykite tešlą taip, kad ji neliptų prie rankų. Ingredientuose miltų kiekis nurodomas apytiksliai – norint gauti reikiamą tešlos konsist...
    4. Minkykite tešlą taip, kad ji neliptų prie rankų. Ingredientuose miltų kiekis nurodomas apytiksliai – norint gauti reikiamą tešlos konsistenciją, gali prireikti šiek tiek daugiau arba šiek tiek mažiau. Tešlą suapvalinkite, įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite ant stalo 20-30 minučių.
  • Reklama
  • Tada tešlą padalinti į kelias dalis, aš padalinau į 6 dalis, sveriančias maždaug 130 gramų.
    5. Tada tešlą padalinti į kelias dalis, aš padalinau į 6 dalis, sveriančias maždaug 130 gramų.
  • Sūrį sutarkuokite.
    6. Sūrį sutarkuokite.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su smulkiai pjaustytomis petražolėmis ir išmaišykite.
    7. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su smulkiai pjaustytomis petražolėmis ir išmaišykite.
  • Darbo paviršių pabarstykite trupučiu miltų ir dalį tešlos kočėlu iškočiokite į ploną apvalų pyragą. Į centrą įdėkite 2 šaukštus sūrio miš...
    8. Darbo paviršių pabarstykite trupučiu miltų ir dalį tešlos kočėlu iškočiokite į ploną apvalų pyragą. Į centrą įdėkite 2 šaukštus sūrio mišinio.
  • Reklama
  • Tešlos kraštus pakelkite aukštyn ir suimkite pirštais, kad suformuotumėte maišelį su sūrio įdaru viduje.
    9. Tešlos kraštus pakelkite aukštyn ir suimkite pirštais, kad suformuotumėte maišelį su sūrio įdaru viduje.
  • Naudodami kočėlą, atsargiai iškočiokite šį sūrio įdaro maišelį į plokščią pyragą, kaip nuotraukoje.
    10. Naudodami kočėlą, atsargiai iškočiokite šį sūrio įdaro maišelį į plokščią pyragą, kaip nuotraukoje.
  • Reklama
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę ir įdėkite šį paplotį – kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tokiu būdu iš ...
    11. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę ir įdėkite šį paplotį – kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tokiu būdu iš visos tešlos ir sūrio masės paruoškite ruošinius, o tada apkepkite juos sausoje keptuvėje.
  • Paruoštus papločius su sūriu sudėkite į krūvą ant lėkštės, kiekvieną patepkite gabalėliu sviesto ir patiekite.
    12. Paruoštus papločius su sūriu sudėkite į krūvą ant lėkštės, kiekvieną patepkite gabalėliu sviesto ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai