Kiaulienos šonkauliukai folijoje

Kiaulienos šonkauliukai folijoje

5 (3 įvertinimai)

4-6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Kiaulienos šonkauliukai folijoje, tai kaip tik tas patiekalas, apie kurį sakoma „apsilaižysi pirštus!“. Sultinga, minkšta mėsa tirpsta burnoje. Štai receptas, išbandykite! Kiaulienos šonkaulių kepimas folijoje neužtruks daug laiko, nors jie kepami beveik 3 valandas. Jūsų darbas – įdėti į orkaitę kepimo skardą su kiaulienos šonkauliukais ir porą kartų joje apsilankyti. Likusį laiką esate visiškai laisvas. Kiaulienos šonkaulius folijoje galima kepti ir lauke ant grotelių. Kiaulienos šonkaulius, keptus folijoje, geriausia patiekti su šviežiomis daržovėmis ir pomidorų padažu. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai
    1,2 kg
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kajeno pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Majonezas
    4~5 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt (tarkuoti)
  • Česnakiniai prieskoniai
    1,5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite šonkaulius, nusausinkite rankšluosčiu. Ištrinkite su pipirais, druska.
    1. Nuplaukite šonkaulius, nusausinkite rankšluosčiu. Ištrinkite su pipirais, druska.
  • Dubenyje sumaišykite majonezą, svogūną ir česnaką. Šiuo mišiniu įtrinkite šonkaulius.
    2. Dubenyje sumaišykite majonezą, svogūną ir česnaką. Šiuo mišiniu įtrinkite šonkaulius.
  • Reklama
  • Po pusvalandžio šonkauliukus padėkite ant folijos, supakuokite ir dėkite ant kepimo skardos.
    3. Po pusvalandžio šonkauliukus padėkite ant folijos, supakuokite ir dėkite ant kepimo skardos.
  • Šonkauliukus kepkite orkaitėje 2 valandas 180 laipsnių temperatūroje. Tada atidarykite foliją, aptepkite barbekiu padažu ir kepkite dar 1...
    4. Šonkauliukus kepkite orkaitėje 2 valandas 180 laipsnių temperatūroje. Tada atidarykite foliją, aptepkite barbekiu padažu ir kepkite dar 15 minučių, vėl uždengdami foliją.
  • Reklama
  • Tada atidarykite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kad susidarytų skani plutelė. Skanaus!
    5. Tada atidarykite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kad susidarytų skani plutelė. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai