Pankolių ir salierų sriuba

Pankolių ir salierų sriuba

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Jei mėgstate glotnias, kremines sriubas, gaminkite pankolių ir salierų sriubą. Sriuba yra lengva, subtilaus krapų-anyžių aromato ir skonio. Puikus pasirinkimas, pasinaudokite receptu! Sriubą geriausia ruošti vienai porcijai ir patiekti iš karto, nes jai vėstant ant viršaus susidarys plutelė, o maišant sriuboje susidarys gumuliukai. Patiekiant sriubą galima papildyti skrebučiais arba apibarstyti tarkuotu parmezanu. O jei vištienos sultinį pakeisite vandeniu, gausite puikią liesą sriubą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pankolis
    1 vnt
  • Salierai
    100 gramų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Buljonas
    500 mililitrų (vištienos)
  • Aliejus
    2 šaukštai (be kvapo)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
  • Į puodą storu dugnu supilkite augalinį aliejų. Česnaką sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą. Kepkite daržove...
    2. Į puodą storu dugnu supilkite augalinį aliejų. Česnaką sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą. Kepkite daržoves 5-6 minutes ant vidutinės ugnies maišydami.
  • Reklama
  • Salierą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į puodą.
    3. Salierą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į puodą.
  • Nupjaukite pankolio apačią, perpjaukite per pusę ir išpjaukite kietą vidurį. Pankolį supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į puodą...
    4. Nupjaukite pankolio apačią, perpjaukite per pusę ir išpjaukite kietą vidurį. Pankolį supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į puodą su daržovėmis. Viską maišydami pakepinkite 5 minutes.
  • Reklama
  • Bulves supjaustykite vidutinėmis juostelėmis ir sudėkite į puodą.
    5. Bulves supjaustykite vidutinėmis juostelėmis ir sudėkite į puodą.
  • Į puodą supilkite vištienos sultinį ir virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes, kol daržovės išvirs.
    6. Į puodą supilkite vištienos sultinį ir virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes, kol daržovės išvirs.
  • Reklama
  • Sriubą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Vėl uždėkite ant silpnos ugnies ir paleiskite pirmuosius burbuliukus. Nukelkite nuo ugnie...
    7. Sriubą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Vėl uždėkite ant silpnos ugnies ir paleiskite pirmuosius burbuliukus. Nukelkite nuo ugnies, supilkite į dubenėlius, suberkite susmulkintas žoleles, pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai