Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene

Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

1 val. 30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Paprastas patiekalas taip pat gali būti skanus, ir šis receptas yra to įrodymas. Vištienos blauzdelės piene yra labai švelnaus skonio ir aromatingos. Ir viskas paruošiama labai paprastai. Tokį patiekalą galima paruošti iš bet kurios vištienos dalies. Į prieskonius galite pridėti provanso ar itališkų žolelių, adžikos ar kitų pasirinktų. Galite paimti bet kokio riebumo pieną.

Receptai pagal ingridientus: # Paukštiena / # Mėsa / # Miltai / # Daržovės
  • Reikalingi ingridientai:

  • Vištiena
    500 gramų (blauzdelės)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Paprika
    1/2 šaukštelio
  • Ciberžolė
    1/2 šaukštelio
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Pienas
    500 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    1/2 šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Kaip pagaminti

  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia.
  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    2. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos blauzdeles. Sumaišykite ciberžolę, papriką ir juoduosius pipirus. Vištienos blauzdeles aptepkite prieskoniais ir sudėkite į dubenį. Uždenkite dubenį ir palikite 30 minučių.
  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir apkepkite vištienos blauzdeles iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    4. Apkeptas blauzdeles sudėkite į gilų puodą ir suberkite smulkintą česnaką.
  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    5. Vištienos blauzdeles užpilkite pienu ir padėkite ant vidutinės ugnies.
  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    6. Viską užvirkite, pagardinkite druska, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite. Virkite 35 minutes.
  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    7. Miltus įmaišykite į 50 mililitrų pieno iki vientisos masės. Maišydami supilkite jį į puodą su vištienos blauzdelėmis ir pienu. Virkite 3-5 minutes, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
  • Pakeptos vištų blauzdelės ir pavirintos piene
    8. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai