Pakeptos vištų blauzdelės
4.6 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Paprastas patiekalas taip pat gali būti skanus, ir šis receptas yra to įrodymas. Vištienos blauzdelės piene yra labai švelnaus skonio ir aromatingos. Ir viskas paruošiama labai paprastai. Tokį patiekalą galima paruošti iš bet kurios vištienos dalies. Į prieskonius galite pridėti provanso ar itališkų žolelių, adžikos ar kitų pasirinktų. Galite paimti bet kokio riebumo pieną.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Mėsa /
# Miltai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena500 gramų (blauzdelės)
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Paprika1/2 šaukštelio
-
Ciberžolė1/2 šaukštelio
-
Česnakai1 skiltelė
-
Pienas500 mililitrų
-
Kvietiniai miltai1/2 šaukštelio
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia.
-
2. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos blauzdeles. Sumaišykite ciberžolę, papriką ir juoduosius pipirus. Vištienos blauzdeles aptepkite prieskoniais ir sudėkite į dubenį. Uždenkite dubenį ir palikite 30 minučių.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir apkepkite vištienos blauzdeles iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Apkeptas blauzdeles sudėkite į gilų puodą ir suberkite smulkintą česnaką.
-
Reklama
-
5. Vištienos blauzdeles užpilkite pienu ir padėkite ant vidutinės ugnies.
-
6. Viską užvirkite, pagardinkite druska, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite. Virkite 35 minutes.
-
Reklama
-
7. Miltus įmaišykite į 50 mililitrų pieno iki vientisos masės. Maišydami supilkite jį į puodą su vištienos blauzdelėmis ir pienu. Virkite 3-5 minutes, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama