Pakeptos vištų blauzdelės

Pakeptos vištų blauzdelės

4.6 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Paprastas patiekalas taip pat gali būti skanus, ir šis receptas yra to įrodymas. Vištienos blauzdelės piene yra labai švelnaus skonio ir aromatingos. Ir viskas paruošiama labai paprastai. Tokį patiekalą galima paruošti iš bet kurios vištienos dalies. Į prieskonius galite pridėti provanso ar itališkų žolelių, adžikos ar kitų pasirinktų. Galite paimti bet kokio riebumo pieną.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa / # Miltai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    500 gramų (blauzdelės)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Paprika
    1/2 šaukštelio
  • Ciberžolė
    1/2 šaukštelio
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Pienas
    500 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    1/2 šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia.
  • Nuplaukite ir nusausinkite vištienos blauzdeles. Sumaišykite ciberžolę, papriką ir juoduosius pipirus. Vištienos blauzdeles aptepkite pri...
    2. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos blauzdeles. Sumaišykite ciberžolę, papriką ir juoduosius pipirus. Vištienos blauzdeles aptepkite prieskoniais ir sudėkite į dubenį. Uždenkite dubenį ir palikite 30 minučių.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir apkepkite vištienos blauzdeles iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir apkepkite vištienos blauzdeles iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Apkeptas blauzdeles sudėkite į gilų puodą ir suberkite smulkintą česnaką.
    4. Apkeptas blauzdeles sudėkite į gilų puodą ir suberkite smulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Vištienos blauzdeles užpilkite pienu ir padėkite ant vidutinės ugnies.
    5. Vištienos blauzdeles užpilkite pienu ir padėkite ant vidutinės ugnies.
  • Viską užvirkite, pagardinkite druska, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite. Virkite 35 minutes.
    6. Viską užvirkite, pagardinkite druska, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite. Virkite 35 minutes.
  • Reklama
  • Miltus įmaišykite į 50 mililitrų pieno iki vientisos masės. Maišydami supilkite jį į puodą su vištienos blauzdelėmis ir pienu. Virkite 3-...
    7. Miltus įmaišykite į 50 mililitrų pieno iki vientisos masės. Maišydami supilkite jį į puodą su vištienos blauzdelėmis ir pienu. Virkite 3-5 minutes, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai