Padažas su grybais ir sūriu

Padažas su grybais ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Tokį padažą galima tiesiog uždėti ant duonos gabalėlio ir suvalgyti arba patiekti prie bulvių, kotletų, mėsos suktinukų. Labai universalus. Padažas verdamas gilioje keptuvėje. Galite naudoti tiek šviežius, tiek šaldytus grybus. Pakepinkite svogūną, tada suberkite grybus, tarkuotą sūrį, prieskonius, pieną ir troškinkite, kol suminkštės.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šaldyti pievagrybiai
    100 gramų
  • Lydytas sūris
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pienas
    250 mililitrų
  • Druska, juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    10 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną supjaustyti mažais kubeliais.
    1. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais.
  • Paruoškite šaldytus grybus, bet neatšildykite. Jie turi būti tvirti. Šį padažą galima ruošti ir su šviežiais grybais, tuomet juos tereiki...
    2. Paruoškite šaldytus grybus, bet neatšildykite. Jie turi būti tvirti. Šį padažą galima ruošti ir su šviežiais grybais, tuomet juos tereikia labai smulkiai supjaustyti.
  • Reklama
  • Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje.
    3. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje.
  • Šaldytus grybus sudėkite į maišelį. Imame plaktuką mėsai ir atsargiai plaktuku pereiname per grybus. Grybai maišelio viduje subyrės. Daba...
    4. Šaldytus grybus sudėkite į maišelį. Imame plaktuką mėsai ir atsargiai plaktuku pereiname per grybus. Grybai maišelio viduje subyrės. Dabar sudėkite juos į keptuvę. Gausime ne visai pjaustytą, bet ir ne košę. Grybų gabalėlių dydis skirsis, tačiau padažas bus tirštas ir skanus.
  • Reklama
  • Kepkite grybus su svogūnais, kol suminkštės. Supilkite pieną. Sutarkuokite lydytą sūrį. Šakute ar šluotele greitai sumaišykite sūrį su pi...
    5. Kepkite grybus su svogūnais, kol suminkštės. Supilkite pieną. Sutarkuokite lydytą sūrį. Šakute ar šluotele greitai sumaišykite sūrį su pienu ir grybais. Sūrio gabalėlius minkykite, kol jis visiškai ištirps piene. Pienas užvirs ant vidutinės ugnies. Geriau, kad ugnis būtų mažesnė, bet nuolat maišant, visiškai ištirpinkite sūrį.
  • Patiekite prie stalo. Vėsdamas padažas sutirštės.
    6. Patiekite prie stalo. Vėsdamas padažas sutirštės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai