Padažas smidrams

Padažas smidrams

5 (1 įvertinimai)

2-3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šparagai yra išskirtinis ir brangus delikatesas, kurį ne visi gali sau leisti. Ir tuo labiau, ne visi žino, kaip ir su kuo jį gaminti. Grietinėlės padažas laikomas visiems naudingu variantu, tačiau galite išbandyti ką nors įdomesnio, pavyzdžiui, olandišką padažą, kuris puikiai išryškina ir pabrėžia šparagų skonį. Tai nėra sunku paruošti, svarbiausia yra laikytis teisingos technikos. Tam reikalingi labiausiai paplitę produktai, kuriuos galima nusipirkti bet kuriame prekybos centre.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Citrina
    0,5 vnt
  • Sviestas 80% riebumo
    100 gramų
  • Malti pipirai
    1 žiupsnelis
  • Druska, cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Reikalingi dideli kiaušiniai. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius išmaišykite šluotele, neplakite. Citrina perpjaukite pusiau ir išsp...
    1. Reikalingi dideli kiaušiniai. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius išmaišykite šluotele, neplakite. Citrina perpjaukite pusiau ir išspauskite sultis.
  • Ištirpinkite sviestą. Į dubenį su tryniais ir citrinos sultimis suberiame druską ir cukrų, viską išmaišome šluotele, padarome vandens von...
    2. Ištirpinkite sviestą. Į dubenį su tryniais ir citrinos sultimis suberiame druską ir cukrų, viską išmaišome šluotele, padarome vandens vonelę ir dedame dubenį.
  • Reklama
  • Išlydytą sviestą atvėsinkite, padažą visą laiką maišykite vandens vonelėje. Kai temperatūra pasieks 85 laipsnius, plakimą nustokite ir su...
    3. Išlydytą sviestą atvėsinkite, padažą visą laiką maišykite vandens vonelėje. Kai temperatūra pasieks 85 laipsnius, plakimą nustokite ir supilkite atvėsusį sviestą, gerai išmaišykite.
  • Baltymus išplakite iki stiprių putų, švelniai suberkite į trynius ir įberkite raudonųjų pipirų.
    4. Baltymus išplakite iki stiprių putų, švelniai suberkite į trynius ir įberkite raudonųjų pipirų.
  • Reklama
  • Sumaišytus baltymus su tryniais siunčiame atgal į vandens vonią ir sumaišome šluotele. Plakite padažą, kol temperatūra pasieks 85 laipsni...
    5. Sumaišytus baltymus su tryniais siunčiame atgal į vandens vonią ir sumaišome šluotele. Plakite padažą, kol temperatūra pasieks 85 laipsnius. Padažą atidėkite į šalį, šparagų padažas yra paruoštas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai