Padažas Salsa

Padažas Salsa

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val. 30 min.

Apie receptą

Padažas – universalus patiekalo priedas, tačiau svarbu žinoti, ką ir su kuo patiekti. Šiandien siūlau jums, kaip paruošti Salsa padažą nachos. Puikus užkandis! Šis padažas puikiai tinka kaip užkandis prie nachos ar kitų patiekalų. Padažo pagrindas – keptos daržovės, kurios susmulkinamos iki vientisos masės. Tai bus puikus priedas ir suteiks patiekalui nepamirštamo aromato bei pikantiškumo. Viskas paruošiama gana paprastai ir greitai. Taigi pradėkime!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalendra
    1 krūva
  • Alyvuogių aliejus
    30 mililitrų
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Citrinų sultys
    100 mililitrų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Čili pipirai
    1 vnt
  • Pomidorai
    4 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruošiame visus ingredientus, nuplauname ir nuvalome daržoves.
    1. Paruošiame visus ingredientus, nuplauname ir nuvalome daržoves.
  • Supjaustykite pipirą, išimkite iš jo sėklas. Visas daržoves supjaustykite dideliais gabalėliais. Viską sudėkite į kepimo indą ir apšlakst...
    2. Supjaustykite pipirą, išimkite iš jo sėklas. Visas daržoves supjaustykite dideliais gabalėliais. Viską sudėkite į kepimo indą ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Viską dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.
  • Reklama
  • Išimame formą iš orkaitės, laukiame, kol daržovės atvės. Pomidorus nulupame. Daržoves perkelkite į trintuvą ir susmulkinkite.
    3. Išimame formą iš orkaitės, laukiame, kol daržovės atvės. Pomidorus nulupame. Daržoves perkelkite į trintuvą ir susmulkinkite.
  • Į mišinį įpilkite citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus. Druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
    4. Į mišinį įpilkite citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus. Druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Paruoštą padažą įdėkite kapotos kalendros, padėkite į šaldytuvą 1 valandai. Padažą patiekite nedideliame dubenyje.
    5. Paruoštą padažą įdėkite kapotos kalendros, padėkite į šaldytuvą 1 valandai. Padažą patiekite nedideliame dubenyje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai