Orkaitėje kepta avižinių dribsnių košė

Orkaitėje kepta avižinių dribsnių košė

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Orkaitėje kepta avižinių dribsnių košė – labai lengvai paruošiami, tačiau maistingi, sotūs ir sveiki pusryčiai, kuriuos gali pasigaminti kiekvienas. Kaip žinia, pusryčiai žmogui yra pats svarbiausias valgis. Tačiau dauguma iš mūsų neturi laiko gaminti maistą ryte. Norėdami išspręsti šią problemą, atkreipiu jūsų dėmesį į avižinių dribsnių, keptų orkaitėje, receptą. Patiekalas gaminamas apie 45 minutes, tačiau iš tikrųjų jums reikia tik 5 minučių laisvo laiko – likusį laiką košė bus kepta be jūsų dalyvavimo. Pusryčiai sotūs, skanūs ir maistingi. Ir nereikia gyventi su sumuštiniais!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rudasis cukrus
    1/3 puodelio
  • Maltas cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas imbieras
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Muskato riešutas
    1/8 arbatinio šaukštelio
  • Malti gvazdikėliai
    1/8 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas
    2,5 stiklinės
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Vanilės esencija
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Avižiniai dribsniai
    1,5~2 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite avižinius dribsnius, rudąjį cukrų, smulkintus riešutus, druską ir prieskonius (gvazdikėlius, muskato riešutą, imbierą, cinamo...
    1. Sumaišykite avižinius dribsnius, rudąjį cukrų, smulkintus riešutus, druską ir prieskonius (gvazdikėlius, muskato riešutą, imbierą, cinamoną).
  • Atskirame dubenyje sumaišykite sviestą, pieną, kiaušinį ir vanilės esenciją.
    2. Atskirame dubenyje sumaišykite sviestą, pieną, kiaušinį ir vanilės esenciją.
  • Reklama
  • Skystą mišinį sumaišykite su sausu.
    3. Skystą mišinį sumaišykite su sausu.
  • Gautas mišinys perkeliamas į kepimo formą, lengvai pateptą sviestu.
    4. Gautas mišinys perkeliamas į kepimo formą, lengvai pateptą sviestu.
  • Reklama
  • Kepkite 35-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
    5. Kepkite 35-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
  • Gatavą košę išimame iš orkaitės, išdėliojame porcijomis lėkštėse.
    6. Gatavą košę išimame iš orkaitės, išdėliojame porcijomis lėkštėse.
  • Reklama
  • Rekomenduoju į kiekvieną lėkštę įpilti šiek tiek pieno ar jogurto, taip pat įdėti šiek tiek bananų. Pusryčiai paruošti!
    7. Rekomenduoju į kiekvieną lėkštę įpilti šiek tiek pieno ar jogurto, taip pat įdėti šiek tiek bananų. Pusryčiai paruošti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai