Orkaitėje kepta avižinių dribsnių košė
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Orkaitėje kepta avižinių dribsnių košė – labai lengvai paruošiami, tačiau maistingi, sotūs ir sveiki pusryčiai, kuriuos gali pasigaminti kiekvienas. Kaip žinia, pusryčiai žmogui yra pats svarbiausias valgis. Tačiau dauguma iš mūsų neturi laiko gaminti maistą ryte. Norėdami išspręsti šią problemą, atkreipiu jūsų dėmesį į avižinių dribsnių, keptų orkaitėje, receptą. Patiekalas gaminamas apie 45 minutes, tačiau iš tikrųjų jums reikia tik 5 minučių laisvo laiko – likusį laiką košė bus kepta be jūsų dalyvavimo. Pusryčiai sotūs, skanūs ir maistingi. Ir nereikia gyventi su sumuštiniais!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rudasis cukrus1/3 puodelio
-
Maltas cinamonas1 arbatinis šaukštelis
-
Maltas imbieras1/4 arbatinio šaukštelio
-
Muskato riešutas1/8 arbatinio šaukštelio
-
Malti gvazdikėliai1/8 arbatinio šaukštelio
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Pienas2,5 stiklinės
-
Sviestas2 šaukštai
-
Vanilės esencija1 arbatinis šaukštelis
-
Kiaušinis1 vnt
-
Avižiniai dribsniai1,5~2 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sumaišykite avižinius dribsnius, rudąjį cukrų, smulkintus riešutus, druską ir prieskonius (gvazdikėlius, muskato riešutą, imbierą, cinamoną).
-
2. Atskirame dubenyje sumaišykite sviestą, pieną, kiaušinį ir vanilės esenciją.
-
Reklama
-
3. Skystą mišinį sumaišykite su sausu.
-
4. Gautas mišinys perkeliamas į kepimo formą, lengvai pateptą sviestu.
-
Reklama
-
5. Kepkite 35-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
-
6. Gatavą košę išimame iš orkaitės, išdėliojame porcijomis lėkštėse.
-
Reklama
-
7. Rekomenduoju į kiekvieną lėkštę įpilti šiek tiek pieno ar jogurto, taip pat įdėti šiek tiek bananų. Pusryčiai paruošti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama