Originalus bulvių užkandis

Originalus bulvių užkandis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Nebrangus, pikantiškas, paprastas ir labai įdomus bulvių užkandis duonoje – štai ką noriu jums pasiūlyti. Jei neprieštaraujate eksperimentuoti virtuvėje, peržiūrėkite šį šaunų receptą. Aš jums pasiūlysiu idėją, kaip pasigaminti originalų bulvių užkandį, tai labai patogu gaminti iš likusios tyrės. Įdėkite prieskonių pagal skonį, naudokite, pavyzdžiui, žoleles.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvių košė
    300 gramų
  • Skrudinta duona
    6~8 riekelės
  • Aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Druska, prieskoniai, žolelės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkite 2-3 bulves ir sutrinkite į tyrę.
    1. Išvirkite 2-3 bulves ir sutrinkite į tyrę.
  • dėkite mėgstamų prieskonių, aitriosios paprikos, jei norite, prieskoninių žolelių, džiovintų ar šviežių žolelių.
    2. dėkite mėgstamų prieskonių, aitriosios paprikos, jei norite, prieskoninių žolelių, džiovintų ar šviežių žolelių.
  • Reklama
  • Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Duonos riekę panardinkite į šaltą vandenį.
    4. Duonos riekę panardinkite į šaltą vandenį.
  • Reklama
  • Po kelių sekundžių paimkite ir išspauskite vandens perteklių.
    5. Po kelių sekundžių paimkite ir išspauskite vandens perteklių.
  • Į centrą dėkite 1-2 šaukštus bulvių košės.
    6. Į centrą dėkite 1-2 šaukštus bulvių košės.
  • Reklama
  • Įdarą sandariai apvyniokite duona, suformuodami šiuos mažus batonėlius. Paspauskite rankomis, tai labai paprasta.
    7. Įdarą sandariai apvyniokite duona, suformuodami šiuos mažus batonėlius. Paspauskite rankomis, tai labai paprasta.
  • Įmerkite lazdeles į gerai įkaitintą aliejų ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    8. Įmerkite lazdeles į gerai įkaitintą aliejų ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius ir patiekite su mėgstamu padažu. Gero apetito!
    9. Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius ir patiekite su mėgstamu padažu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai