Blynai su obuoliais ir pienu

Blynai su obuoliais ir pienu

4.2 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Norėdami paįvairinti paprastus kepinius pusryčiams, siūlau įdomų variantą, paruošti blynus su obuoliais ir pienu. Švelnūs, purūs ir tikrai skanūs, jie verti jūsų dėmesio. Šiam receptui rekomenduoju naudoti saldžius ir minkštus obuolius, juos nulupus. Be to, dėl skonio galite pridėti, pavyzdžiui, cinamono arba vanilino. Kalbant apie cukrų, viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų. Bet nerekomenduoju dėti daug, kitaip blynus gali būti sunku išimti iš keptuvės. Juos geriau patiekti, pavyzdžiui, su saldžiu sirupu ar kondensuotu pienu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuolys
    1 vnt
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Miltai
    1.5 stiklinė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami pradėti, į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir viską išplakite mikseriu arba šluotele. Supilkite pusę pieno.
    1. Norėdami pradėti, į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir viską išplakite mikseriu arba šluotele. Supilkite pusę pieno.
  • Suberkite soda arba kepimo miltelius.
    2. Suberkite soda arba kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Suberkite persijotus miltus.
    3. Suberkite persijotus miltus.
  • Kruopščiai išmaišykite ir mažomis porcijomis supilkite pieną, kad tešla būtų norimos konsistencijos.
    4. Kruopščiai išmaišykite ir mažomis porcijomis supilkite pieną, kad tešla būtų norimos konsistencijos.
  • Reklama
  • Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Taip pat galite sutarkuoti, pavyzdžiui, stambia tarka.
    5. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Taip pat galite sutarkuoti, pavyzdžiui, stambia tarka.
  • Į tešlą suberkite obuolius, išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus.
    6. Į tešlą suberkite obuolius, išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę ir apkepkite blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    7. Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę ir apkepkite blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Prieš patiekiant galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
    8. Prieš patiekiant galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai