Blynai su obuoliais ir pienu
4.2 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Norėdami paįvairinti paprastus kepinius pusryčiams, siūlau įdomų variantą, paruošti blynus su obuoliais ir pienu. Švelnūs, purūs ir tikrai skanūs, jie verti jūsų dėmesio. Šiam receptui rekomenduoju naudoti saldžius ir minkštus obuolius, juos nulupus. Be to, dėl skonio galite pridėti, pavyzdžiui, cinamono arba vanilino. Kalbant apie cukrų, viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų. Bet nerekomenduoju dėti daug, kitaip blynus gali būti sunku išimti iš keptuvės. Juos geriau patiekti, pavyzdžiui, su saldžiu sirupu ar kondensuotu pienu.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuolys1 vnt
-
Pienas1 stiklinė
-
Miltai1.5 stiklinė
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukruspagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami pradėti, į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir viską išplakite mikseriu arba šluotele. Supilkite pusę pieno.
-
2. Suberkite soda arba kepimo miltelius.
-
Reklama
-
3. Suberkite persijotus miltus.
-
4. Kruopščiai išmaišykite ir mažomis porcijomis supilkite pieną, kad tešla būtų norimos konsistencijos.
-
Reklama
-
5. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Taip pat galite sutarkuoti, pavyzdžiui, stambia tarka.
-
6. Į tešlą suberkite obuolius, išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
7. Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę ir apkepkite blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
8. Prieš patiekiant galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama