Vištienos ir ryžių sriuba

Vištienos ir ryžių sriuba

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Norite savo kasdienį pietų meniu paįvairinti? Soti ir patraukli sriuba su subtilia citrinos užuomina tikrai tiks jūsų skoniui, tereikia ją išbandyti. Užsirašykite paprastą receptą. Noriu jums parodyti, kaip pasigaminti vištienos ryžių sriubą. Šis receptas, nors ir gana paprastas, labai skiriasi nuo klasikinio. Citrinų sultys patiekalui suteikia nuostabų kvapą. Mano nuomone, tai puikus pasirinkimas visai šeimai.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Morkos
    1 vnt
  • Saliero stiebas
    1 vnt
  • Ryžiai
    3/4 stiklinės
  • Citrinos sultys
    3 šaukštai
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Vištiena
    500 gramų (daržovės ir prieskoniai sultiniui)
  • Druska, pipirai, žolelės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sultinį rekomenduoju išvirti iš anksto, tada vištieną atvėsinti ir išardyti, atskiriant mėsą nuo kaulų. Morkas nulupkite ir supjaustykite...
    1. Sultinį rekomenduoju išvirti iš anksto, tada vištieną atvėsinti ir išardyti, atskiriant mėsą nuo kaulų. Morkas nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Susmulkinkite salierą.
    2. Susmulkinkite salierą.
  • Reklama
  • Puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus, suberkite daržoves ir maišydami kepkite 3-4 minutes.
    3. Puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus, suberkite daržoves ir maišydami kepkite 3-4 minutes.
  • Supilkite sultinį ir užvirinkite.
    4. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
  • Reklama
  • Suberkite ryžius ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
    5. Suberkite ryžius ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
  • Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite. Supilkite į sriubą plona srovele, maišydami.
    6. Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite. Supilkite į sriubą plona srovele, maišydami.
  • Reklama
  • Po 5 minučių sudėkite vištieną į puodą.
    7. Po 5 minučių sudėkite vištieną į puodą.
  • Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskoninių žolelių. Po poros minučių galite nukelti nuo ugnies ir patiekti.
    8. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskoninių žolelių. Po poros minučių galite nukelti nuo ugnies ir patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai