Desertas iš varškės ir sausainių

Desertas iš varškės ir sausainių

4.4 (10 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Lengvai paruošiamas ir labai skanus subtilus desertas iš sausainių ir varškės nepaliks abejingų saldumynų mėgėjų. Šį desertą galite patiekti vieną arba su kava ir arbata. Kad desertas būtų gyvesnio skonio, siūlau naudoti papildomai uogas, pavyzdžiui, šaldytas - braškes, avietes, serbentus, bet kokią mišinį. Į varškę įdėsime jogurto ir vanilinio cukraus, išplakę gausite subtilią ir labai apetitą keliančią kreminę masę, kuri idealiai papildys uogas ir sausainius. Atkreipkite dėmesį, kad šį desertą galima gaminti porcijomis arba paruošti spyruoklinėje formoje.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    150 gramų (trapūs)
  • Varškė
    150 gramų
  • Jogurtas
    120 gramų
  • Vanilinis cukrus
    1 šaukštas
  • Cukrus
    3~4 šaukštai
  • Šaldytos uogos
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Atšildykite uogas ir sudėkite jas į maišytuvo dubenį, pagal skonį įberkite granuliuoto cukraus – 1-2 valgomus šaukštus. Sutrinkite uogas,...
    2. Atšildykite uogas ir sudėkite jas į maišytuvo dubenį, pagal skonį įberkite granuliuoto cukraus – 1-2 valgomus šaukštus. Sutrinkite uogas, tada paragaukite ir, jei mėgstate saldesnius desertus, įberkite dar cukraus.
  • Reklama
  • Sudėkite varškę į gilų indą, įpilkite jogurto, vanilinio cukraus ir šaukštą įprasto cukraus. Viską kruopščiai sutrinkite trintuvu, kad ga...
    3. Sudėkite varškę į gilų indą, įpilkite jogurto, vanilinio cukraus ir šaukštą įprasto cukraus. Viską kruopščiai sutrinkite trintuvu, kad gautumėte kreminę struktūrą be gabalėlių.
  • Sausainius sudėkite į maišelį ir sutrupinkite kočėlu arba sutrinkite trintuvu.
    4. Sausainius sudėkite į maišelį ir sutrupinkite kočėlu arba sutrinkite trintuvu.
  • Reklama
  • Dabar galite pradėti rinkti desertą. Sluoksniuokite desertą – sausainius, varškės kremą, uogas. Išdėstykite dviem ar daugiau sluoksnių.
    5. Dabar galite pradėti rinkti desertą. Sluoksniuokite desertą – sausainius, varškės kremą, uogas. Išdėstykite dviem ar daugiau sluoksnių.
  • Jei pageidaujate, desertą galite papuošti šviežiomis braškėmis. Tai nepaprastai skanu ir švelnu!
    6. Jei pageidaujate, desertą galite papuošti šviežiomis braškėmis. Tai nepaprastai skanu ir švelnu!
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (10 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai