Omletas su kefyru
5 (4 įvertinimai)
1 Porcija
20 min.
Apie receptą
Kiekvienas žmogus turi savo mėgstamą omleto paruošimo būdą. Ir, mano nuomone, omletas su kefyru yra geriausias ir sėkmingiausias pasirinkimas. Geriausias skanių ir lengvų pusryčių variantas yra omletas, tačiau jo paruošimo būdų yra tiek daug, kad net sunku išsirinkti, bet aš jums siūlau paprastą omleto su kefyru receptą. Visada tokį gaminu sau ir savo šeimai, nes šis omletas man labiausiai patinka tiek skoniu, tiek konsistencija. Ir dar vienas privalumas – į jį galima dėti bet kokį įdarą, nes jis lengvai susisuka.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kefyras50 gramų
-
Miltai2 šaukštai
-
Soda1/4 arbatinio šaukštelio
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite kefyrą, druską ir gerai išplakite.
-
2. Palaipsniui pradedame dėti miltus ir toliau plakame, peilio galiuku įmaišydami soda.
-
Reklama
-
3. Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi, o kai ji sušils, supilkite į ją paruoštą mišinį.
-
4. Kai omletas apkeps iš vienos pusės ir ant jo paviršiaus pradės atsirasti burbuliukų, apverskite jį į kitą pusę.
-
Reklama
-
5. Kepkite dar minutę iš kitos pusės ir nukelkite nuo ugnies. Omletą patiekite su šonine, daržovėmis ar pasirinktu sūriu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama