Omletas orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
1-2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Omletas orkaitėje – puikus pasirinkimas gardiems ir maistingiems pusryčiams! Tokius pusryčius paruošti nesunku, be to, tai neužims daug laiko. Kviečiu išbandyti! Šis patiekalas puikiai tiks pusryčiams ar popietės užkandžiui jūsų šeimai. Omletas yra labai sotus ir skanus, kuris nepaliks jūsų abejingų!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis4 vnt
-
Pienas250 mililitrų
-
Miltai100 gramų
-
Sviestas100 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Imame 4 vištienos kiaušinius, įmušame į bet kurį gilų dubenį (pavyzdžiui, į puodą) ir plakame, kol gaunama vienalytė masė.
-
2. Ištirpinkite 100 g sviesto.
-
Reklama
-
3. Į dubenį su išplaktais kiaušiniais supilkite ištirpintą sviestą ir 250 ml pieno, išmaišykite. Tada įberkite 100 g miltų ir šiek tiek druskos pagal skonį. Dar kartą viską suplakite. Masės konsistencija turėtų priminti skystą grietinę.
-
4. Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi arba riebalais, padėkite ant ugnies ir supilkite kiaušinių masę.
-
Reklama
-
5. Kai masė sutirštės, skardą pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol omletas pakils. Tai užtruks 5–10 minučių.
-
6. Išimame iš orkaitės ir patiekiame ant stalo su šviežiomis žolelėmis ir daržovėmis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama