Omletas lavaše
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Pats skaniausias omletas lavaše vadinamas „Yoka“. Šis patiekalas amžinai išliks puikiu sprendimu ne tik pusryčiams, bet ir vakarienei bei pasitinkant svečius. Šis omletas lavaše tapo tikru hitu ir mėgstamu patiekalu daugelyje virtuvių. Jį lengva paruošti, o įvairūs produktai gali būti naudojami kaip įdaras. Aš naudojau dešrą ir sūrį. Patiekdami papuoškite žolelėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Lavašas1 vnt
-
Sūris100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Dešra100 gramų
-
Augalinis aliejus40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia reikia išplakti kiaušinius. Juos pasūdykite ir pipiruokite, taip pat galite pagardinti pagal skonį.
-
2. Sūrį sutarkuokite. Aš dažniausiai naudoju kietas veisles ir sutarkuoju su vidutine tarka.
-
Reklama
-
3. Kiaušinius sumaišykite su sūriu ir mišinį supilkite į lavašą. Reikia vidutinio dydžio lavašo.
-
4. Lavašą suvyniokite kaip voką ir dėkite į keptuvę.
-
Reklama
-
5. Kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.
-
6. Sudėjau kubeliais pjaustytą dešrą, galima mėsą arba kumpį.
-
Reklama
-
7. Patiekdami papuoškite omletą žolelėmis ir šviežiomis daržovėmis.
-
8. Taip jis atrodo perpjautas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama