Braškių jogurtinis pyragas
4.1 (6 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								3 val.
						Apie receptą
Desertas labai švelnus, malonaus braškių ir jogurto skonio. Puikiai tinka romantiškai vakarienei ar šeimos susitikimui. Kepimui rekomenduoju naudoti spyruoklines formas. Juose labai patogu ateityje formuoti tortą (tiksliau – vėliau jį išimti). Taip pat galite eksperimentuoti pridėdami kitų uogų ir vaisių. Pabandyk tai! Braškinio jogurto pyrago gaminimo receptas yra gana paprastas ir labai įdomus.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Uogos / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Braškių500 gramų
- 
													Kiaušiniai2 vnt
- 
													Miltai150 gramų
- 
													Cukrus250 gramų
- 
													Sviestaspagal poreikį (formų tepimui)
- 
													Natūralus jogurtas700 gramų
- 
													Želatina40~50 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Pirmiausia paruoškite visus reikalingus ingredientus. 1. Pirmiausia paruoškite visus reikalingus ingredientus.
- 
                                                     2. Užpildykite maždaug pusę stiklinės vandens vandeniu. Jame praskieskite želatiną, palikite valandą, retkarčiais pamaišykite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir plakite mikseriu iki purių tankių putų. 2. Užpildykite maždaug pusę stiklinės vandens vandeniu. Jame praskieskite želatiną, palikite valandą, retkarčiais pamaišykite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir plakite mikseriu iki purių tankių putų.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Įdėjus pusę viso cukraus kiekio, vėl išmaišyti. Po cukraus suberiame kiaušinių trynius ir miltus. Švelniai viską išmaišykite (tam vėl galite naudoti maišytuvą). 3. Įdėjus pusę viso cukraus kiekio, vėl išmaišyti. Po cukraus suberiame kiaušinių trynius ir miltus. Švelniai viską išmaišykite (tam vėl galite naudoti maišytuvą).
- 
                                                     4. Paruoškite kepimo indą. Išklokite kepimo popieriumi, patepkite sviestu. Sudėkite į ją tešlą. Būsimam pyragui pagrindą kepkite 180 laipsnių temperatūroje (dėkite į įkaitintą orkaitę) 15-20 min. 4. Paruoškite kepimo indą. Išklokite kepimo popieriumi, patepkite sviestu. Sudėkite į ją tešlą. Būsimam pyragui pagrindą kepkite 180 laipsnių temperatūroje (dėkite į įkaitintą orkaitę) 15-20 min.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Kol kepa pagrindas, pasigaminkite kremą. Norėdami tai padaryti, indelyje sumaišykite jogurtą ir antrąją dalį cukraus. Norėdami kruopščiai sumaišyti, naudokite maišytuvą. Želatina pašildyti ant ugnies. Svarbu: neužvirinkite, ji tiesiog turi tapti vienalytė ir skysta. Šiek tiek atvėsinus supilame į cukraus-jogurto mišinį. Išmaišykite ir palikite sutirštėti. 5. Kol kepa pagrindas, pasigaminkite kremą. Norėdami tai padaryti, indelyje sumaišykite jogurtą ir antrąją dalį cukraus. Norėdami kruopščiai sumaišyti, naudokite maišytuvą. Želatina pašildyti ant ugnies. Svarbu: neužvirinkite, ji tiesiog turi tapti vienalytė ir skysta. Šiek tiek atvėsinus supilame į cukraus-jogurto mišinį. Išmaišykite ir palikite sutirštėti.
- 
                                                     6. Kol kas pereikime prie braškių. Nuplauname, nuimame kotelius. Jei uogos didelės, supjaustykite jas. Uogas dėkite ant pyrago pagrindo (jo neišimkite iš formos). 6. Kol kas pereikime prie braškių. Nuplauname, nuimame kotelius. Jei uogos didelės, supjaustykite jas. Uogas dėkite ant pyrago pagrindo (jo neišimkite iš formos).
- 
Reklama
- 
                                                     7. Viską aptepkite kremu. Desertą dėkite į šaldytuvą, kad tinkamai sustingtų. Tai užtruks apie dvi valandas. Pyragą galite papuošti savo nuožiūra.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.1/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 7. Viską aptepkite kremu. Desertą dėkite į šaldytuvą, kad tinkamai sustingtų. Tai užtruks apie dvi valandas. Pyragą galite papuošti savo nuožiūra.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.1/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















