Obuolių pyragas su varške

Obuolių pyragas su varške

4.2 (8 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Siūlau nuostabaus obuolių pyrago su varške receptą. Subtilus šio pyrago skonis ir aromatas privers jį pamilti. Pagaminti obuolių pyragą labai paprasta. Išmaišykite tešlą pagal šį receptą, suberkite rūgščius obuolius ir kepkite orkaitėje 40 minučių.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    4 vnt (užpildas)
  • Varškė
    600 gramų (tešla)
  • Miltai
    4 šaukštai (tešla)
  • Grietinė
    150 gramų (tešla)
  • Kiaušiniai
    2 vnt (tešla)
  • Vanilė
    1 arbatinis šaukštelis (tešla)
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio (tešla)
  • Cukrus
    6 šaukštai (tešla)
  • Cukrus
    2 šaukštai (užpildas)
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio (tešla)
  • Krakmolas
    4 šaukštai (tešla)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Sudėkite varškę ir grietinę. Vėl išplakti.
    2. Sudėkite varškę ir grietinę. Vėl išplakti.
  • Reklama
  • Dabar suberkite miltus, krakmolą, druską, vaniliną ir sodą nugesinkite actu.
    3. Dabar suberkite miltus, krakmolą, druską, vaniliną ir sodą nugesinkite actu.
  • Tešlą išmaišykite mikseriu.
    4. Tešlą išmaišykite mikseriu.
  • Reklama
  • Dabar atėjo laikas įdarui. Obuolius nulupkite, supjaustykite ir pabarstykite cukrumi.
    5. Dabar atėjo laikas įdarui. Obuolius nulupkite, supjaustykite ir pabarstykite cukrumi.
  • Tešlą padalinkite į 2 dalis. Pirmąją pusę paskirstykite į formą, anksčiau išteptą sviestu.
    6. Tešlą padalinkite į 2 dalis. Pirmąją pusę paskirstykite į formą, anksčiau išteptą sviestu.
  • Reklama
  • Ant viršaus uždėkite cukruotų obuolių.
    7. Ant viršaus uždėkite cukruotų obuolių.
  • O ant obuolių – likusi tešla.
    8. O ant obuolių – likusi tešla.
  • Reklama
  • Pyragą kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
    9. Pyragą kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
  • Po to pyragas yra paruoštas. Šiek tiek susmuks, bet tai normalu. Mėgaukitės subtiliu obuolių pyrago skoniu. Gero apetito!
    10. Po to pyragas yra paruoštas. Šiek tiek susmuks, bet tai normalu. Mėgaukitės subtiliu obuolių pyrago skoniu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai