Obuolių pyragas su kefyru

Obuolių pyragas su kefyru

4.0 (41 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Obuolių pyragas su kefyru paruošiamas labai paprastai ir greitai. Tai kasdienis pyragas, kai reikia greitai sukurti ką nors saldaus ir skanaus. Pyragas gaunasi puikus – rekomenduoju išsikepti! Išbandžiau pyragą su kefyru pas draugę vasarnamyje: iš karto užsirašiau receptą ir iškepiau kitą šeštadienį. Gavosi tikrai skanu, nors graikinių riešutų, kurie buvo originaliam recepte, nedėjau: po ranka neturėjau ir papildomų kalorijų dėti nenorėjau. Bet jei mėgstate riešutus, drąsiai dėkite jų, jie puikiai tiks prie obuolių pyrago.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    3 stiklinės
  • Kefyras
    0.5 litro
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    200 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Sviestas
    50 gramų
  • Aliejus
    70 gramų
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Cukraus pudra
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Gausite tirštas putas.
    2. Gausite tirštas putas.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, kefyrą, augalinį ir minkštą sviestą, druską ir sodą.
    3. Suberkite miltus, kefyrą, augalinį ir minkštą sviestą, druską ir sodą.
  • Tešlai maišyti naudokite maišytuvą.
    4. Tešlai maišyti naudokite maišytuvą.
  • Reklama
  • Kol įkaista orkaitė, į formą sudedu griežinėliais supjaustytus obuolius.
    5. Kol įkaista orkaitė, į formą sudedu griežinėliais supjaustytus obuolius.
  • Supilkite tešlą ant viršaus ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    6. Supilkite tešlą ant viršaus ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
    7. Atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.0/5 (41 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai