Obuolių pyragas su kefyru

Obuolių pyragas su kefyru

4.0 (37 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Obuolių pyragas su kefyru paruošiamas labai paprastai ir greitai. Tai kasdienis pyragas, kai reikia greitai sukurti ką nors saldaus ir skanaus. Pyragas gaunasi puikus – rekomenduoju išsikepti! Išbandžiau pyragą su kefyru pas draugę vasarnamyje: iš karto užsirašiau receptą ir iškepiau kitą šeštadienį. Gavosi tikrai skanu, nors graikinių riešutų, kurie buvo originaliam recepte, nedėjau: po ranka neturėjau ir papildomų kalorijų dėti nenorėjau. Bet jei mėgstate riešutus, drąsiai dėkite jų, jie puikiai tiks prie obuolių pyrago.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    3 stiklinės
  • Kefyras
    0.5 litro
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    200 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Sviestas
    50 gramų
  • Aliejus
    70 gramų
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Cukraus pudra
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Gausite tirštas putas.
    2. Gausite tirštas putas.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, kefyrą, augalinį ir minkštą sviestą, druską ir sodą.
    3. Suberkite miltus, kefyrą, augalinį ir minkštą sviestą, druską ir sodą.
  • Tešlai maišyti naudokite maišytuvą.
    4. Tešlai maišyti naudokite maišytuvą.
  • Reklama
  • Kol įkaista orkaitė, į formą sudedu griežinėliais supjaustytus obuolius.
    5. Kol įkaista orkaitė, į formą sudedu griežinėliais supjaustytus obuolius.
  • Supilkite tešlą ant viršaus ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    6. Supilkite tešlą ant viršaus ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
    7. Atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.0/5 (37 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai