Obuolių pyragas su kefyru
4.0 (37 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Obuolių pyragas su kefyru paruošiamas labai paprastai ir greitai. Tai kasdienis pyragas, kai reikia greitai sukurti ką nors saldaus ir skanaus. Pyragas gaunasi puikus – rekomenduoju išsikepti! Išbandžiau pyragą su kefyru pas draugę vasarnamyje: iš karto užsirašiau receptą ir iškepiau kitą šeštadienį. Gavosi tikrai skanu, nors graikinių riešutų, kurie buvo originaliam recepte, nedėjau: po ranka neturėjau ir papildomų kalorijų dėti nenorėjau. Bet jei mėgstate riešutus, drąsiai dėkite jų, jie puikiai tiks prie obuolių pyrago.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai3 stiklinės
-
Kefyras0.5 litro
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cukrus200 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Sviestas50 gramų
-
Aliejus70 gramų
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
-
Obuoliai2 vnt
-
Cukraus pudra2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
-
2. Gausite tirštas putas.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus, kefyrą, augalinį ir minkštą sviestą, druską ir sodą.
-
4. Tešlai maišyti naudokite maišytuvą.
-
Reklama
-
5. Kol įkaista orkaitė, į formą sudedu griežinėliais supjaustytus obuolius.
-
6. Supilkite tešlą ant viršaus ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.0/5 (37 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama