Obuolių pyragas be orkaitės
4.6 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Paruošti kvapnų ir purų pyragą, galima ir keptuvėje. Rezultatas jus tikrai nustebins, toks kepimas vertas didžiausių pagyrų! Kad pyragas būtų skanus ir purus, mums reikia šviežių ingredientų ir šiek tiek laiko. Jei norite, į pyragą įdėkite šiek tiek aguonų. Būtinai išbandykite, šis receptas tikrai išsigelbsti, ypač kai nėra orkaitės.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai250 gramų
-
Cukrus150 gramų
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Augalinis aliejus100 mililitrų
-
Kepimo milteliai10 gramų
-
Vanilinis cukrus10 gramų
-
Obuoliai200 gramų
-
Aguonos20~30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų.
-
Reklama
-
3. Viską plakite iki vientisos ir purios masės, apie 4 minutes.
-
4. Supilkite 100 ml. augalinio aliejaus, įpilkite vanilinio cukraus.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, viską išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, suberkite į tešlą, suberkite aguonas.
-
Reklama
-
7. Keptuvę išklokite kepimo popieriumi, lengvai patepkite aliejumi ir supilkite tešlą. Uždenkite dangčiu ir padėkite ant silpnos ugnies. Kepkite pyragą 35-40 minučių, tada patikrinkite pagaliuku ir, jei reikia, kepkite dar 10 minučių.
-
8. Pyragą šiek tiek atvėsinkite, tada išimkite iš keptuvės.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama