Obuolių pyragas be orkaitės

Obuolių pyragas be orkaitės

4.6 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Paruošti kvapnų ir purų pyragą, galima ir keptuvėje. Rezultatas jus tikrai nustebins, toks kepimas vertas didžiausių pagyrų! Kad pyragas būtų skanus ir purus, mums reikia šviežių ingredientų ir šiek tiek laiko. Jei norite, į pyragą įdėkite šiek tiek aguonų. Būtinai išbandykite, šis receptas tikrai išsigelbsti, ypač kai nėra orkaitės.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    10 gramų
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Obuoliai
    200 gramų
  • Aguonos
    20~30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų.
    2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų.
  • Reklama
  • Viską plakite iki vientisos ir purios masės, apie 4 minutes.
    3. Viską plakite iki vientisos ir purios masės, apie 4 minutes.
  • Supilkite 100 ml. augalinio aliejaus, įpilkite vanilinio cukraus.
    4. Supilkite 100 ml. augalinio aliejaus, įpilkite vanilinio cukraus.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir kepimo miltelius, viską išmaišykite iki vientisos masės.
    5. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, viską išmaišykite iki vientisos masės.
  • Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, suberkite į tešlą, suberkite aguonas.
    6. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, suberkite į tešlą, suberkite aguonas.
  • Reklama
  • Keptuvę išklokite kepimo popieriumi, lengvai patepkite aliejumi ir supilkite tešlą. Uždenkite dangčiu ir padėkite ant silpnos ugnies. Kep...
    7. Keptuvę išklokite kepimo popieriumi, lengvai patepkite aliejumi ir supilkite tešlą. Uždenkite dangčiu ir padėkite ant silpnos ugnies. Kepkite pyragą 35-40 minučių, tada patikrinkite pagaliuku ir, jei reikia, kepkite dar 10 minučių.
  • Pyragą šiek tiek atvėsinkite, tada išimkite iš keptuvės.
    8. Pyragą šiek tiek atvėsinkite, tada išimkite iš keptuvės.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai