Nekeptas tortas su kokoso kremu
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
7 val.
Apie receptą
Nekepami tortai puikiai tinka tiems, kurie neturi galimybės dirbti su orkaite ar lėta virykle. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti nekeptą tortą su kokoso kremu. Pagaminti tortą be kepimo negali būti lengviau, nes net nereikia kepti torto pagrindo. Tiesiog nusipirkite gatavų sausainių ir paruoškite kremą. Geriausias kremo pasirinkimas – plakta grietinėlė su cukraus pudra. Jie yra švelnūs, saldūs ir daro sausainius minkštus. Aviečių uogienė reikalinga uogų sluoksniui sutepti, bet jei neturite aviečių, naudokite mėlynes, spanguoles, serbentus ar vyšnias, irgi išeis skanu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avietės350 gramų
-
Pienas100 mililitrų
-
Sausainiai300 gramų
-
Grietinėlė250 gramų (33% riebumo)
-
Cukraus pudra4 šaukštai (po 2 šaukštus pagrindui ir uogienei)
-
Kokoso drožlės100 gramų
-
Vanduo20 gramų
-
Citrinų sultys1/2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Avietes sumaišykite su citrinos sultimis, cukraus pudra, vandeniu ir padėkite ant ugnies. Ant vidutinės ugnies troškinkite avietes uždengę 15 minučių.
-
2. Kai avietės pradės virti, jas lengvai sutrinkite iki tyrės. Paruoštą uogienę pertrinkite per sietelį ir leiskite visiškai atvėsti. Šaltą grietinėlę plakite mikseriu iki purių putų.
-
Reklama
-
3. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir kokoso drožles, vėl išplakite. Sausainius pamirkykite piene. Vienu sluoksniu dėkite sausainius į formą, uždėkite sluoksnį kremo ir kitą sluoksnį sausainių.
-
4. Vėl uždėkite kremo sluoksnį, ant viršaus užtepkite uogiene ir išlyginkite. Dėkite kitą sausainių sluoksnį ir aptepkite likusiu kremu. Pyragą papuoškite kokoso drožlėmis ir per naktį laikykite šaldytuve.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama