Nekeptas tortas su kokoso kremu

Nekeptas tortas su kokoso kremu

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
7 val.

Apie receptą

Nekepami tortai puikiai tinka tiems, kurie neturi galimybės dirbti su orkaite ar lėta virykle. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti nekeptą tortą su kokoso kremu. Pagaminti tortą be kepimo negali būti lengviau, nes net nereikia kepti torto pagrindo. Tiesiog nusipirkite gatavų sausainių ir paruoškite kremą. Geriausias kremo pasirinkimas – plakta grietinėlė su cukraus pudra. Jie yra švelnūs, saldūs ir daro sausainius minkštus. Aviečių uogienė reikalinga uogų sluoksniui sutepti, bet jei neturite aviečių, naudokite mėlynes, spanguoles, serbentus ar vyšnias, irgi išeis skanu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    350 gramų
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Sausainiai
    300 gramų
  • Grietinėlė
    250 gramų (33% riebumo)
  • Cukraus pudra
    4 šaukštai (po 2 šaukštus pagrindui ir uogienei)
  • Kokoso drožlės
    100 gramų
  • Vanduo
    20 gramų
  • Citrinų sultys
    1/2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Avietes sumaišykite su citrinos sultimis, cukraus pudra, vandeniu ir padėkite ant ugnies. Ant vidutinės ugnies troškinkite avietes uždeng...
    1. Avietes sumaišykite su citrinos sultimis, cukraus pudra, vandeniu ir padėkite ant ugnies. Ant vidutinės ugnies troškinkite avietes uždengę 15 minučių.
  • Kai avietės pradės virti, jas lengvai sutrinkite iki tyrės. Paruoštą uogienę pertrinkite per sietelį ir leiskite visiškai atvėsti. Šaltą ...
    2. Kai avietės pradės virti, jas lengvai sutrinkite iki tyrės. Paruoštą uogienę pertrinkite per sietelį ir leiskite visiškai atvėsti. Šaltą grietinėlę plakite mikseriu iki purių putų.
  • Reklama
  • Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir kokoso drožles, vėl išplakite. Sausainius pamirkykite piene. Vienu sluoksniu dėkite sausainius į ...
    3. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir kokoso drožles, vėl išplakite. Sausainius pamirkykite piene. Vienu sluoksniu dėkite sausainius į formą, uždėkite sluoksnį kremo ir kitą sluoksnį sausainių.
  • Vėl uždėkite kremo sluoksnį, ant viršaus užtepkite uogiene ir išlyginkite. Dėkite kitą sausainių sluoksnį ir aptepkite likusiu kremu. Pyr...
    4. Vėl uždėkite kremo sluoksnį, ant viršaus užtepkite uogiene ir išlyginkite. Dėkite kitą sausainių sluoksnį ir aptepkite likusiu kremu. Pyragą papuoškite kokoso drožlėmis ir per naktį laikykite šaldytuve.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai