Morkų suktinukai
5 (1 įvertinimai)
9 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Aš jums parodysiu, kaip pasigaminti morkų suktinukus. Ryškius, gražus, apetitą keliantis ir nepaprastai skanus užkandis, kuris valgomas pirmasis. Jie šventiškai atrodo ant bet kurio stalo! Morkų suktinukus pagaminti gana paprasta, o ryški oranžinė spalva suteikia jiems šventišką išvaizdą ir ryškumą. Šis užkandis vienas pirmųjų paliks stalą. Vietoj mėsos galite naudoti bet kokį įdarą (pavyzdžiui, grybus ar kitas daržoves).
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos2 vnt
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Virti ryžiai2 stiklinės
-
Vištienos filė0.5 kilogramas
-
Svogūnai2 vnt
-
Grietinėpagal skonį
-
Sūris50 gramų
-
Šafranaspagal skonį
-
Ciberžolėpagal skonį
-
Karispagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Morkas nulupu ir nuplaunu, tada daržovių skustuvu supjaustau plonais sluoksniais. Vištieną supjaustau gabalėliais ir apkepu keptuvėje, suberiu smulkintus svogūnus, pagal skonį įberiu druskos, juodųjų pipirų.
-
2. Iš folijos formuoju žiedus. Imu 2 skilteles morkų ir dedu į žiedo formos folijos puodelį.
-
Reklama
-
3. Į kiekvieną suktinuką dedu 1-2 šaukštus virtų ryžių, pabarstau kariu, šafranu, ciberžole. Ant ryžių dedu mėsą, pakeptą su svogūnais, užpilu trupučiu grietinės ir pabarstau tarkuotu kietuoju sūriu.
-
4. Kiekvieno žiedo viršų suvynioju į foliją ir dedu į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
-
Reklama
-
5. uodelius išimu iš orkaitės, išvynioju foliją, morkų suktinukus patiekiu karštus ir papuošiu žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama