Morkų ir bananų pyragas
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Prie arbatos norėčiau pasiūlyti labai paprastą ir skanų pyragą. Jis ruošiamas naudojant morkas ir bananus. Jo skonį pabrėžia prieskoniai ir riešutai. Jis turi vidutiniškai saldų skonį. Morkų-bananų pyragas turi tankią, porėtą struktūrą. Puikiai tinka pusryčiams ir popietiniams užkandžiams.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananai2 vnt
-
Morkos100 gramų
-
Riešutai30~50 gramų
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Aliejus40 mililitrų
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai (su kaupeliu)
-
Kvietiniai miltai280 gramų
-
Pienas70 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite bananus, kiaušinius ir cukrų. Sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Morkas sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į dubenį. Taip pat įpilkite pieno ir augalinio aliejaus. Maišykite šaukštu.
-
4. Suberkite persijotus miltus, druską, cinamoną, smulkintus riešutus ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą šaukštu.
-
Reklama
-
5. Gauta tešla turi būti tiršta ir klampi.
-
6. Kepimo formą ištepkite plonu sviesto sluoksniu. Supilkite tešlą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-55 minutes.
-
Reklama
-
7. Patikrinkite pyrago pasirengimą mediniu iešmeliu, jis turi būti sausas.
-
8. Išimkite pyragą iš formos ir padėkite ant lentos. Atvėsinkite ir patiekite.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama