Morkų ir bananų pyragas

Morkų ir bananų pyragas

4.3 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Prie arbatos norėčiau pasiūlyti labai paprastą ir skanų pyragą. Jis ruošiamas naudojant morkas ir bananus. Jo skonį pabrėžia prieskoniai ir riešutai. Jis turi vidutiniškai saldų skonį. Morkų-bananų pyragas turi tankią, porėtą struktūrą. Puikiai tinka pusryčiams ir popietiniams užkandžiams.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananai
    2 vnt
  • Morkos
    100 gramų
  • Riešutai
    30~50 gramų
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Aliejus
    40 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai (su kaupeliu)
  • Kvietiniai miltai
    280 gramų
  • Pienas
    70 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite bananus, kiaušinius ir cukrų. Sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    2. Dubenyje sumaišykite bananus, kiaušinius ir cukrų. Sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į dubenį. Taip pat įpilkite pieno ir augalinio aliejaus. Maišykite šaukštu.
    3. Morkas sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į dubenį. Taip pat įpilkite pieno ir augalinio aliejaus. Maišykite šaukštu.
  • Suberkite persijotus miltus, druską, cinamoną, smulkintus riešutus ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą šaukštu.
    4. Suberkite persijotus miltus, druską, cinamoną, smulkintus riešutus ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą šaukštu.
  • Reklama
  • Gauta tešla turi būti tiršta ir klampi.
    5. Gauta tešla turi būti tiršta ir klampi.
  • Kepimo formą ištepkite plonu sviesto sluoksniu. Supilkite tešlą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-55 minutes.
    6. Kepimo formą ištepkite plonu sviesto sluoksniu. Supilkite tešlą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-55 minutes.
  • Reklama
  • Patikrinkite pyrago pasirengimą mediniu iešmeliu, jis turi būti sausas.
    7. Patikrinkite pyrago pasirengimą mediniu iešmeliu, jis turi būti sausas.
  • Išimkite pyragą iš formos ir padėkite ant lentos. Atvėsinkite ir patiekite.
    8. Išimkite pyragą iš formos ir padėkite ant lentos. Atvėsinkite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai