Morkų ir bananų pyragas

Morkų ir bananų pyragas

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Prie arbatos norėčiau pasiūlyti labai paprastą ir skanų pyragą. Jis ruošiamas naudojant morkas ir bananus. Jo skonį pabrėžia prieskoniai ir riešutai. Jis turi vidutiniškai saldų skonį. Morkų-bananų pyragas turi tankią, porėtą struktūrą. Puikiai tinka pusryčiams ir popietiniams užkandžiams.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Daržovės / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananai
    2 vnt
  • Morkos
    100 gramų
  • Riešutai
    30~50 gramų
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Aliejus
    40 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai (su kaupeliu)
  • Kvietiniai miltai
    280 gramų
  • Pienas
    70 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite bananus, kiaušinius ir cukrų. Sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    2. Dubenyje sumaišykite bananus, kiaušinius ir cukrų. Sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į dubenį. Taip pat įpilkite pieno ir augalinio aliejaus. Maišykite šaukštu.
    3. Morkas sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į dubenį. Taip pat įpilkite pieno ir augalinio aliejaus. Maišykite šaukštu.
  • Suberkite persijotus miltus, druską, cinamoną, smulkintus riešutus ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą šaukštu.
    4. Suberkite persijotus miltus, druską, cinamoną, smulkintus riešutus ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą šaukštu.
  • Reklama
  • Gauta tešla turi būti tiršta ir klampi.
    5. Gauta tešla turi būti tiršta ir klampi.
  • Kepimo formą ištepkite plonu sviesto sluoksniu. Supilkite tešlą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-55 minutes.
    6. Kepimo formą ištepkite plonu sviesto sluoksniu. Supilkite tešlą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-55 minutes.
  • Reklama
  • Patikrinkite pyrago pasirengimą mediniu iešmeliu, jis turi būti sausas.
    7. Patikrinkite pyrago pasirengimą mediniu iešmeliu, jis turi būti sausas.
  • Išimkite pyragą iš formos ir padėkite ant lentos. Atvėsinkite ir patiekite.
    8. Išimkite pyragą iš formos ir padėkite ant lentos. Atvėsinkite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai