Moliūgų sriuba

Moliūgų sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Moliūgų sriuba puikiai tiks kaip pirmasis patiekalas tiems, kurie laikosi dietos ar nevalgo gyvūninės kilmės produktų. Tai labai maistinga ir naudinga sriuba. Norėdami sužinoti, kaip virti liesą moliūgų sriubą, tereikia perskaityti šį receptą. Daugelis žmonių mano, kad liesos sriubos yra švelnios ir neskoningos. Bet taip visai nebūna. Išbandykite šią sriubą, kad sužinotumėte!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Moliūgas
    650 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas
    10 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Bulvės
    1 vnt
  • Vištienos sultinys
    500 mililitrų
  • Vanduo
    1/4 litro
Reklama
Gaminimo eiga
  • Moliūgą nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite maždaug trijų centimetrų skersmens gabalėliais. Moliūgą sudėkite ant kepimo skardos, kur n...
    1. Moliūgą nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite maždaug trijų centimetrų skersmens gabalėliais. Moliūgą sudėkite ant kepimo skardos, kur nekur sudėkite nenuluptas česnako skilteles. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais pagal skonį.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir moliūgą kepkite joje apie dvidešimt trisdešimt minučių, kol gabalėliai suminkštės.
    2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir moliūgą kepkite joje apie dvidešimt trisdešimt minučių, kol gabalėliai suminkštės.
  • Reklama
  • Paimkite nedidelį puodą ir įdėkite į jį gabalėlį sviesto. Ištirpinkite ant viryklės. Tada nulupkite ir kuo smulkiau supjaustykite svogūną...
    3. Paimkite nedidelį puodą ir įdėkite į jį gabalėlį sviesto. Ištirpinkite ant viryklės. Tada nulupkite ir kuo smulkiau supjaustykite svogūną, pakepinkite svieste.
  • Nulupkite ir nuplaukite bulves. Aštriu peiliu supjaustykite dideliais gabalėliais. Paruoštus gumbus suberkite į puodą su svogūnu ir aliej...
    4. Nulupkite ir nuplaukite bulves. Aštriu peiliu supjaustykite dideliais gabalėliais. Paruoštus gumbus suberkite į puodą su svogūnu ir aliejumi ir nuolat maišydami pakepinkite dar kelias minutes.
  • Reklama
  • Supilkite vandenį ir sultinį į puodą. Padėkite ant viryklės ir viską užvirkite. Virkite sriubą, kol bulvės suminkštės, maždaug penkiolika...
    5. Supilkite vandenį ir sultinį į puodą. Padėkite ant viryklės ir viską užvirkite. Virkite sriubą, kol bulvės suminkštės, maždaug penkiolika minučių.
  • Į sriubą suberkite keptą moliūgą ir česnaką, kurį reikia nulupti. Visus ingredientus užvirinkite ir nukelkite puodą nuo ugnies.
    6. Į sriubą suberkite keptą moliūgą ir česnaką, kurį reikia nulupti. Visus ingredientus užvirinkite ir nukelkite puodą nuo ugnies.
  • Reklama
  • Kai visi ingredientai bus paruošti, sriubą nukelkite nuo ugnies, pasūdykite, pipiruokite pagal skonį, viską sutrinkite trintuvu iki vient...
    7. Kai visi ingredientai bus paruošti, sriubą nukelkite nuo ugnies, pasūdykite, pipiruokite pagal skonį, viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir patiekite sriubą prie stalo, supilkite į dubenėlius. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai