Moliūgų pyragas su kondensuotu pienu
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
2 val.
Apie receptą
Moliūgas yra daug vitaminų turintis produktas, turintis malonų skonį, spalvą ir aromatą. Iš jo ruošiami įvairūs patiekalai. Prieš jus vienas iš moliūgų pyrago su kondensuotu pienu receptų. Pyragas saldus, malonaus poskonio. Jis greitai ir lengvai paruošiamas. Gaminimui reikia: moliūgo, miltų, sviesto, kiaušinių, kondensuoto pieno ir prieskonių. Žiūrėkite į nuoseklias instrukcijas su nuotraukomis, kaip kepti moliūgų pyragą su kondensuotu pienu. Pradėkime!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai250 gramų
-
Sviestas125 gramai
-
Kiaušinis3 vnt (1 tešlai, 2 įdarui)
-
Moliūgas450 gramų
-
Kondensuotas pienas1 vnt
-
Cinamonaspagal skonį
-
Imbieraspagal skonį
-
Muskato riešutaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atšaldytą sviestą sutarkuokite.
-
2. Miltus persijokite, suberkite į sviestą, pasūdykite ir viską išminkykite šakute.
-
Reklama
-
3. Toliau įmuškite 1 kiaušinį.
-
4. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį, leiskite tešlai pailsėti.
-
Reklama
-
5. Moliūgą supjaustome, išverdame, iš jo gaminame tyrę.
-
6. Į tyrę įpilkite 2 trynius, ten supilkite kondensuotą pieną, viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Dabar suberkite visus prieskonius, vėl išmaišykite.
-
8. Baltymus atvėsinkite, įberkite šiek tiek druskos ir viską išplakite iki stiprių putų, po to išplaktus baltymus supilame į moliūgų tyrę.
-
Reklama
-
9. Kepimo formą ištepkite aliejumi arba uždenkite kepimo popieriumi, iškočiokite tešlą ir perkelkite į formą.
-
10. Supilkite įdarą.
-
Reklama
-
11. Kepame 220 laipsnių temperatūroje 15 minučių, po to išimame ir leidžiame kelias minutes pastovėti. Tada vėl dedame į orkaitę 170 laipsnių temperatūroje 45 minutėms. Pyragas paruoštas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama