Moliūgų pyragas su kondensuotu pienu

Moliūgų pyragas su kondensuotu pienu

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
2 val.

Apie receptą

Moliūgas yra daug vitaminų turintis produktas, turintis malonų skonį, spalvą ir aromatą. Iš jo ruošiami įvairūs patiekalai. Prieš jus vienas iš moliūgų pyrago su kondensuotu pienu receptų. Pyragas saldus, malonaus poskonio. Jis greitai ir lengvai paruošiamas. Gaminimui reikia: moliūgo, miltų, sviesto, kiaušinių, kondensuoto pieno ir prieskonių. Žiūrėkite į nuoseklias instrukcijas su nuotraukomis, kaip kepti moliūgų pyragą su kondensuotu pienu. Pradėkime!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    250 gramų
  • Sviestas
    125 gramai
  • Kiaušinis
    3 vnt (1 tešlai, 2 įdarui)
  • Moliūgas
    450 gramų
  • Kondensuotas pienas
    1 vnt
  • Cinamonas
    pagal skonį
  • Imbieras
    pagal skonį
  • Muskato riešutas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atšaldytą sviestą sutarkuokite.
    1. Atšaldytą sviestą sutarkuokite.
  • Miltus persijokite, suberkite į sviestą, pasūdykite ir viską išminkykite šakute.
    2. Miltus persijokite, suberkite į sviestą, pasūdykite ir viską išminkykite šakute.
  • Reklama
  • Toliau įmuškite 1 kiaušinį.
    3. Toliau įmuškite 1 kiaušinį.
  • Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį, leiskite tešlai pailsėti.
    4. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį, leiskite tešlai pailsėti.
  • Reklama
  • Moliūgą supjaustome, išverdame, iš jo gaminame tyrę.
    5. Moliūgą supjaustome, išverdame, iš jo gaminame tyrę.
  • Į tyrę įpilkite 2 trynius, ten supilkite kondensuotą pieną, viską gerai išmaišykite.
    6. Į tyrę įpilkite 2 trynius, ten supilkite kondensuotą pieną, viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Dabar suberkite visus prieskonius, vėl išmaišykite.
    7. Dabar suberkite visus prieskonius, vėl išmaišykite.
  • Baltymus atvėsinkite, įberkite šiek tiek druskos ir viską išplakite iki stiprių putų, po to išplaktus baltymus supilame į moliūgų tyrę.
    8. Baltymus atvėsinkite, įberkite šiek tiek druskos ir viską išplakite iki stiprių putų, po to išplaktus baltymus supilame į moliūgų tyrę.
  • Reklama
  • Kepimo formą ištepkite aliejumi arba uždenkite kepimo popieriumi, iškočiokite tešlą ir perkelkite į formą.
    9. Kepimo formą ištepkite aliejumi arba uždenkite kepimo popieriumi, iškočiokite tešlą ir perkelkite į formą.
  • Supilkite įdarą.
    10. Supilkite įdarą.
  • Reklama
  • Kepame 220 laipsnių temperatūroje 15 minučių, po to išimame ir leidžiame kelias minutes pastovėti. Tada vėl dedame į orkaitę 170 laipsnių...
    11. Kepame 220 laipsnių temperatūroje 15 minučių, po to išimame ir leidžiame kelias minutes pastovėti. Tada vėl dedame į orkaitę 170 laipsnių temperatūroje 45 minutėms. Pyragas paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai