Moliūgų pudingas
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Moliūgų pudingas gali būti paruoštas kaip teminis skanėstas. Arba galite tiesiog papusryčiauti su tokiu skanėstu. Saldus ir švelnus. Jei jums reikia gaminti moliūgų pudingą, vadovaukitės šio recepto patarimais. Šie saldūs pusryčiai patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Moliūgai yra nepaprastai naudingi organizmui. Jame gausu vitaminų ir mikroelementų. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti moliūgų pudingą.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Moliūgas150 gramų
-
Pienas300 mililitrų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Cukrus40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paimkite moliūgą ir nuplaukite. Pašalinkite žievelę ir sėklas. Rinkitės ryškiaspalvius vaisius, jie saldesni, aromatingesni, juose daugiau karotino. Įdėkite moliūgą į karščiui atsparų indą ir įdėkite į mikrobangų krosnelę, kol suminkštės. Arba tiesiog virkite.
-
2. Pakaitinkite pieną, kol jis sušils. Supilkite jį į maišytuvo dubenį. Sudėkite ten virtą moliūgą, įmuškite kiaušinius ir įpilkite granuliuoto cukraus. Kruopščiai išplakite visus ingredientus iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Gautą masę perkoškite, kad neliktų putų ar gumuliukų. Norėdami tai padaryti, galite naudoti sietelį arba marlę, kurią reikia kelis kartus sulankstyti.
-
4. Paimkite bet kokį patogų, mažą, karščiui atsparų indą. Moliūgų-pieno mišinį supilkite į dubenėlius ir uždenkite folija.
-
Reklama
-
5. Į puodą įdėkite rankšluostį ir įdėkite pudingo dubenėlius. Į puodą supilkite vandenį taip, kad jis beveik pasiektų dubenėlių kraštus. Padėkite ant viryklės ir užvirinkite vandenį. Virkite penkiolika minučių. Tada pudingą atvėsinkite ir porai valandų padėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama