Vištienos skilveliai pomidorų padaže

Vištienos skilveliai pomidorų padaže

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Paruoškite vištienos skilvelius – skanų ir sotų patiekalą. Troškinkite vištienos skilvelius pomidorų padaže su raugintais agurkais. Patiekite bet kokį garnyrą. Vištienos skilveliai yra lengvai pagaminamas patiekalas. Pirmiausia pakepinkite subproduktus su svogūnais, tada troškinkite pomidorų padaže. Pabaigoje dėl skonio pridėkite raugintų agurkų – jie suteiks originalumo ir būdingo rūgštumo.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos skilveliai
    350 gramų
  • Svogūnai
    90 gramų
  • Marinuoti agurkai
    100 gramų
  • Pomidorų pasta
    1,5 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
    2 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    40 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Vištienos skilvelius nuplaukite, supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
    2. Vištienos skilvelius nuplaukite, supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Į puodą supilkite aliejų, šiek tiek pakaitinkite. Subproduktus užpilkite svogūnais, pakepinkite 3-4 minutes iki norimos auksinės rudos sp...
    4. Į puodą supilkite aliejų, šiek tiek pakaitinkite. Subproduktus užpilkite svogūnais, pakepinkite 3-4 minutes iki norimos auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Supilkite 1 puodelį vandens ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, apie 35 minutes. Didžioji dalis vandens gali išgaruoti.
    5. Supilkite 1 puodelį vandens ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, apie 35 minutes. Didžioji dalis vandens gali išgaruoti.
  • Pomidorų pastą sumaišykite su miltais ir įpilkite 1 šaukštą vandens.
    6. Pomidorų pastą sumaišykite su miltais ir įpilkite 1 šaukštą vandens.
  • Reklama
  • Padažą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
    7. Padažą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
  • Minkštus skrandžius užpilkite pomidorų padažu. Troškinkite 10-12 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.
    8. Minkštus skrandžius užpilkite pomidorų padažu. Troškinkite 10-12 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Sudėkite kubeliais pjaustytus agurkus.
    9. Sudėkite kubeliais pjaustytus agurkus.
  • Troškinkite dar 5-7 minutes ant silpnos ugnies. Štai ir paruošta.
    10. Troškinkite dar 5-7 minutes ant silpnos ugnies. Štai ir paruošta.
  • Reklama
  • Patiekite vištienos skilvelius su bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, virtais makaronais. Skanaus!
    11. Patiekite vištienos skilvelius su bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, virtais makaronais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai