Vištienos skilveliai pomidorų padaže
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Paruoškite vištienos skilvelius – skanų ir sotų patiekalą. Troškinkite vištienos skilvelius pomidorų padaže su raugintais agurkais. Patiekite bet kokį garnyrą. Vištienos skilveliai yra lengvai pagaminamas patiekalas. Pirmiausia pakepinkite subproduktus su svogūnais, tada troškinkite pomidorų padaže. Pabaigoje dėl skonio pridėkite raugintų agurkų – jie suteiks originalumo ir būdingo rūgštumo.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos skilveliai350 gramų
-
Svogūnai90 gramų
-
Marinuoti agurkai100 gramų
-
Pomidorų pasta1,5 šaukštai
-
Kvietiniai miltai1 valgomasis šaukštas
-
Vanduo2 stiklinės
-
Augalinis aliejus40 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Vištienos skilvelius nuplaukite, supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
-
4. Į puodą supilkite aliejų, šiek tiek pakaitinkite. Subproduktus užpilkite svogūnais, pakepinkite 3-4 minutes iki norimos auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Supilkite 1 puodelį vandens ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, apie 35 minutes. Didžioji dalis vandens gali išgaruoti.
-
6. Pomidorų pastą sumaišykite su miltais ir įpilkite 1 šaukštą vandens.
-
Reklama
-
7. Padažą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
-
8. Minkštus skrandžius užpilkite pomidorų padažu. Troškinkite 10-12 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
9. Sudėkite kubeliais pjaustytus agurkus.
-
10. Troškinkite dar 5-7 minutes ant silpnos ugnies. Štai ir paruošta.
-
Reklama
-
11. Patiekite vištienos skilvelius su bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, virtais makaronais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama