Varškės pyragaičiai su obuoliais
4.4 (5 įvertinimai)
12 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tiek suaugusius, tiek vaikus siūlau palepinti nuostabiai skaniais ir sveikais pyragėliais. Pusryčiams ar desertui atkreipkite dėmesį į stebėtinai paprastą pyragaičių iš varškės tešlos su obuoliais receptą. Šis visiškai paprastas pyragaičių variantas patiks visiems paprastų kepinių mėgėjams. Įdarą galima padaryti, pavyzdžiui, saldesnį ar rūgštesnį, taip pat pagal skonį galite įdėti uogų ar riešutų. Šie pyragėliai – tikras atradimas kiekvienam.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Sviestas3 šaukštai (2 šaukštai tešlai, 1 įdarui)
-
Miltai9~11 šaukštas
-
Kepimo milteliai1 žiupsneliai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cinamonas1 žiupsnelis
-
Cukruspagal skonį
-
Obuoliai1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pyragų iš varškės tešlos su obuoliais gaminimo recepte naudojamas kiaušinis, druska su kepimo milteliais, varškė ir truputis sviesto. Tada palaipsniui suberkite išsijotus miltus. Jo kiekis priklauso nuo bazinio skysčio – kiaušinio dydžio ir varškės drėgnumo.
-
2. Minkykite minkštą be gabalėlių tešlą. Sudėkite į dubenį, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto. Įpilkite apie 2 šaukštus vandens ir cukraus pagal skonį. Užvirinkite. Tuo tarpu obuolius nulupkite, išskobkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į karamelę, švelniai išmaišykite. Pakepinkite porą minučių ir palikite keptuvėje dar 5 minutes.
-
4. Išimkite tešlą iš šaldytuvo. Iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus, bet ne itin plonai. Naudodami įpjovas arba stiklinę išpjaukite apskritimus. Į centrą dėkite įdarą. Pyragėlius galite gaminti tiek mažus, tiek gana didelius – kaip tik mėgstate.
-
Reklama
-
5. Atsargiai užsandarinkite kraštus ir dėkite ant sviestu išteptos skardos. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos (apie 20-30 minučių). Paruoštus pyragėlius galima apibarstyti cinamonu arba cukraus pudra. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.4/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama