Kruasanai su išplaktais kiaušiniais, lašiša ir krapais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Pusryčiams ar užkandžiui paruoškite skanių ir gražių kruasanų, įdarytų kiaušiniene ir lengvai sūdyta lašiša. Kruasanams geriausia naudoti mielinę sluoksniuotą tešlą. Tada jie yra purūs ir sluoksniuoti. Jei nemėgstate krapų, galite jų nedėti arba pakeisti kitais žalumynais. Naudokite lašišą pagal savo skonį arba pakeiskite ją bet kokia kita raudona žuvimi.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla300 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Grietinėlė20 mililitrų
-
Sūdyta lašiša80 gramų
-
Sviestas1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Miltai1 arbatinis šaukštelis
-
Kiaušinis1 vnt (tešlai patepti)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išimkite tešlą iš anksto, kad atšiltų.
-
2. Darbo paviršių pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite tešlą. Tešlą supjaustykite į keturis trikampius.
-
Reklama
-
3. Kiekvieną trikampį susukite į ritinį, pradedant nuo plačiosios pusės. Kruasanus tam tikru atstumu išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepkite kiaušiniu.
-
4. Kepkite kruasanus įkaitintoje orkaitėje ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol paruduos. Po kurio laiko ištraukite kruasanus iš orkaitės ir atvėsinkite.
-
Reklama
-
5. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę, druską, suberkite smulkiai pjaustytus krapus ir išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, supilkite kiaušinių masę ir maišydami kepkite, kol gausite omletą.
-
6. Kruasanus perpjaukite per pusę išilgai ir uždėkite omletą.
-
Reklama
-
7. Lašišą supjaustykite plonomis juostelėmis ir išdėliokite ant omleto. Viską uždarykite antra kruasano dalimi ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama