Mišrainė su kiauliena
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ieškote mišrainės recepto savo šventiniam stalui? Išbandykite mišrainę su kiauliena. Labai sėkmingas ingredientų derinys užtikrina 100% malonumą valgant šį patiekalą! Paruoškime mišrainę su kiauliena. Ši mišrainė labai tinka šventiniam stalui, nes yra ypatingo skonio. Patiekalas paruošiamas tikrai greitai, o tai ypač vertinga situacijose, kai reikia greitai ką nors sugalvoti.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena300 gramų
-
Morkos2 vnt
-
Majonezaspagal skonį
-
Cukrus2 šaukštai
-
Augalinis aliejuspagal skonį
-
Svogūnas1 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Actas2 šaukštai
-
Konservuoti žirneliai1 vnt (stiklainis)
-
Petražolėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos gabalėlį išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje. Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.
-
2. Morkas nulupkite, sutarkuokite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sumaišykite su mėsa.
-
Reklama
-
3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir užpilkite puse stiklinės verdančio vandens. Įpilkite acto ir cukraus. Marinuokite 15 minučių, tada nupilkite skystį. Sudėkite svogūną į mėsą ir morkas.
-
4. Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite petražoles.
-
Reklama
-
5. Į salotų dubenį su likusiais ingredientais suberkite petražoles. Dedame ir konservuotus žirnelius (be skysčio). Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir pagardinkite majonezu. Kruopščiai išmaišykite.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama