Mišrainė su kiauliena

Mišrainė su kiauliena

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ieškote mišrainės recepto savo šventiniam stalui? Išbandykite mišrainę su kiauliena. Labai sėkmingas ingredientų derinys užtikrina 100% malonumą valgant šį patiekalą! Paruoškime mišrainę su kiauliena. Ši mišrainė labai tinka šventiniam stalui, nes yra ypatingo skonio. Patiekalas paruošiamas tikrai greitai, o tai ypač vertinga situacijose, kai reikia greitai ką nors sugalvoti.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    300 gramų
  • Morkos
    2 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Actas
    2 šaukštai
  • Konservuoti žirneliai
    1 vnt (stiklainis)
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos gabalėlį išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje. Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.
    1. Kiaulienos gabalėlį išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje. Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.
  • Morkas nulupkite, sutarkuokite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sumaišykite su mėsa.
    2. Morkas nulupkite, sutarkuokite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sumaišykite su mėsa.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir užpilkite puse stiklinės verdančio vandens. Įpilkite acto ir cukraus. Marinuokite 15 minučių, tada ...
    3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir užpilkite puse stiklinės verdančio vandens. Įpilkite acto ir cukraus. Marinuokite 15 minučių, tada nupilkite skystį. Sudėkite svogūną į mėsą ir morkas.
  • Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite petražoles.
    4. Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite petražoles.
  • Reklama
  • Į salotų dubenį su likusiais ingredientais suberkite petražoles. Dedame ir konservuotus žirnelius (be skysčio). Pagal skonį įberkite drus...
    5. Į salotų dubenį su likusiais ingredientais suberkite petražoles. Dedame ir konservuotus žirnelius (be skysčio). Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir pagardinkite majonezu. Kruopščiai išmaišykite.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai