Migdolų pasta
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Naminis saldžiųjų migdolų sviesto receptas. Riešutų sviesto niekada neperku parduotuvėje, nes mano visada skaniau, o dėl sudėties esate visiškai tikri. Skaitykite toliau, kaip pasigaminti migdolų pastos. Jei jūsų maišytuvas nepakankamai galingas, maldami padarykite 5–10 minučių pertraukas. Tai padės išvengti maišytuvo perkaitimo. Taip pat galite įpilti porą šaukštų neutralaus kvapo augalinio aliejaus, kad riešutus būtų lengviau sumalti. Pasirinkite cukraus kiekį pagal savo skonį. Dažniausiai dedu 50-60 gramų, pasta vidutiniškai saldoka. Jei norite dietinio varianto, galite pridėti saldiklio. Šia migdolų pasta galima gaminti desertus, užtepti ant šviežio skrebučio arba valgyti su vaisiais. Labai skanu, saldu ir sveika!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Migdolai300 gramų (neapdoroti)
-
Cukrus60~100 gramų
-
Jūros druska1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Sudėkite migdolus ant kepimo skardos ir kepkite 8-10 minučių.
-
Reklama
-
3. Migdolus perkelkite į trintuvo dubenį, suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos.
-
4. Visus ingredientus sumalkite iki miltų būklės.
-
Reklama
-
5. Tęskite malimą, kol migdolai pradės išskirti aliejų ir pavirs plona pasta. Periodiškai atidarykite maišytuvo indelį ir mentele nubraukite trupinius iš šonų.
-
6. Perkelkite pastą į stiklinį indą.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama