Mielinis slyvų pyragas
4.5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Atviras slyvų pyragas yra patiekalas, kurį verta papildyti savo kulinariniu arsenalu. Jį paruošti neįtikėtinai paprasta, bet pasirodo labai įspūdingai ir, žinoma, skaniai. Galiu garantuoti, kad jei griežtai laikysitės šio paprasto recepto su nuotraukomis, jūsų pyragas išeis puikus.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Slyvos2 kilogramai
-
Pienas250 mililitrų
-
Sviestas80 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cinamonas3 šaukštai
-
Kvietiniai miltai500 gramų
-
Cukrus100 gramų
-
Mielės30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visada rekomenduoju prieš pradedant ruošti bet kokį patiekalą, surūšiuoti visus ingredientus ir padėti ant stalo. Čia, nuotraukoje, yra tešlos ingredientai.
-
2. Slyvas nuplaukite ir leiskite išdžiūti.
-
Reklama
-
3. Tešla ruošiama labai paprastai - išmaišome tešlą (nedidelį kiekį miltų sumaišome su šiltu pienu ir mielėmis), tada suberiame visus kitus tešlai skirtus ingredientus (likusius miltus, sviestą, kiaušinius ir cukrų), išmaišome ir išminkome. Susidariusį tešlos gumulėlį uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 min.
-
4. Kol tešla kyla, slyvas supjaustykite ketvirčiais.
-
Reklama
-
5. Pakilusią tešlą iškočiokite į sluoksnį ir dėkite į kepimo indą. Ant viršaus uždėkite slyvų. Slyvas pabarstykite cinamonu ir ant viršaus uždėkite kelis gabalėlius sviesto.
-
6. Formą su pyragu pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie pusvalandį, kol iškeps.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama