Mielinis slyvų pyragas

Mielinis slyvų pyragas

4.5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Atviras slyvų pyragas yra patiekalas, kurį verta papildyti savo kulinariniu arsenalu. Jį paruošti neįtikėtinai paprasta, bet pasirodo labai įspūdingai ir, žinoma, skaniai. Galiu garantuoti, kad jei griežtai laikysitės šio paprasto recepto su nuotraukomis, jūsų pyragas išeis puikus.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Slyvos
    2 kilogramai
  • Pienas
    250 mililitrų
  • Sviestas
    80 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cinamonas
    3 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    500 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Mielės
    30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visada rekomenduoju prieš pradedant ruošti bet kokį patiekalą, surūšiuoti visus ingredientus ir padėti ant stalo. Čia, nuotraukoje, yra t...
    1. Visada rekomenduoju prieš pradedant ruošti bet kokį patiekalą, surūšiuoti visus ingredientus ir padėti ant stalo. Čia, nuotraukoje, yra tešlos ingredientai.
  • Slyvas nuplaukite ir leiskite išdžiūti.
    2. Slyvas nuplaukite ir leiskite išdžiūti.
  • Reklama
  • Tešla ruošiama labai paprastai - išmaišome tešlą (nedidelį kiekį miltų sumaišome su šiltu pienu ir mielėmis), tada suberiame visus kitus ...
    3. Tešla ruošiama labai paprastai - išmaišome tešlą (nedidelį kiekį miltų sumaišome su šiltu pienu ir mielėmis), tada suberiame visus kitus tešlai skirtus ingredientus (likusius miltus, sviestą, kiaušinius ir cukrų), išmaišome ir išminkome. Susidariusį tešlos gumulėlį uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 min.
  • Kol tešla kyla, slyvas supjaustykite ketvirčiais.
    4. Kol tešla kyla, slyvas supjaustykite ketvirčiais.
  • Reklama
  • Pakilusią tešlą iškočiokite į sluoksnį ir dėkite į kepimo indą. Ant viršaus uždėkite slyvų. Slyvas pabarstykite cinamonu ir ant viršaus u...
    5. Pakilusią tešlą iškočiokite į sluoksnį ir dėkite į kepimo indą. Ant viršaus uždėkite slyvų. Slyvas pabarstykite cinamonu ir ant viršaus uždėkite kelis gabalėlius sviesto.
  • Formą su pyragu pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie pusvalandį, kol iškeps.
    6. Formą su pyragu pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie pusvalandį, kol iškeps.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai