Mieliniai blynai su rūgpieniu

Mieliniai blynai su rūgpieniu

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Puikūs pusryčiai bet kuriuo metų laiku – mieliniai blyneliai su rūgpieniu, kuriuos galima patiekti su grietine ar uogiene, su vaisiais, su medumi. Puikus ir labai paprastas receptas. Visi komponentai yra prieinami - jie visada yra bet kurios šeimininkės virtuvėje ar artimiausiame prekybos centre. Tačiau tai ne vienintelis recepto grožis. Mieliniai blyneliai su rūgpieniu išeina labai purūs, skanūs ir labai skiriasi, nepaisant to, kad praleidžiama šiek tiek daugiau laiko nei įprastai. Pasinaudokite šiuo receptu ir pradžiuginkite savo artimuosius.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūgpienis arba kefyras
    200 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    4 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsneliai
  • Sausos mielės
    1/3 šaukšto
  • Kvietiniai miltai
    2.5 stiklinės
  • Rafinuotas augalinis aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Persijokite miltus.
    1. Persijokite miltus.
  • Į nedidelį kiekį šilto vandens suberkite cukrų (pusę arbatinio šaukštelio) ir sausas mieles. Palaukite, kol ant paviršiaus atsiras burbul...
    2. Į nedidelį kiekį šilto vandens suberkite cukrų (pusę arbatinio šaukštelio) ir sausas mieles. Palaukite, kol ant paviršiaus atsiras burbuliukai. Po to aktyvuotas mieles supilkite į kitą indą.
  • Reklama
  • Kiaušinius lengvai išplakti. Supilkite juos į mieles.
    3. Kiaušinius lengvai išplakti. Supilkite juos į mieles.
  • Į kiaušinių-mielių mišinį suberkite likusius ingredientus: cukrų, rūgpienį, druską. Išmaišykite. Po truputį beriame miltus. Gerai išmaišy...
    4. Į kiaušinių-mielių mišinį suberkite likusius ingredientus: cukrų, rūgpienį, druską. Išmaišykite. Po truputį beriame miltus. Gerai išmaišykite, kol tešla taps tirštesnė nei grietinė. Dubenį uždenkite tešla ir leiskite pakilti.
  • Reklama
  • Po pusvalandžio tešla bus paruošta. Pereikite prie kito žingsnio. Įkaitinkite keptuvę. Į ją supilkite aliejų. Naudodami jums patogų šaukš...
    5. Po pusvalandžio tešla bus paruošta. Pereikite prie kito žingsnio. Įkaitinkite keptuvę. Į ją supilkite aliejų. Naudodami jums patogų šaukštą, dėkite tešlą į keptuvę. Būtinai palikite nedidelį atstumą tarp blynų.
  • Apkepkite blynus iš kiekvienos pusės. Kai susidarys plutelė, išimkite ir padėkite ant popierinio rankšluosčio. Tada perkelkite į lėkštę.
    6. Apkepkite blynus iš kiekvienos pusės. Kai susidarys plutelė, išimkite ir padėkite ant popierinio rankšluosčio. Tada perkelkite į lėkštę.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai