Mielinės tešlos pica
5 (4 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Beveik visada picos tešla gaminama plona, nors tai visai nebūtina. Naudosime paruoštą tešlą, kuri supaprastins užduotį. Mielinės tešlos pica yra labiau kaip sotus ir skanus pyragas, kuriuo galite pavaišinti visą šeimą. Mielinę tešlą galima paruošti patiems, o tai nėra sunku arba galite nusipirkti jau paruoštą. Bet kokiu atveju šis kepinys visiems labai patiks. Svarbiausia, kad būtų išlaikytas įdaro ir pačios tešlos balansas, geriau iškočioti ne storą pyragą, bet mielių dėka jis kepdamas pakils. Kaip įdarą galite naudoti bet kokius jums labiau patinkančius ingredientus.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mielinė tešla0,5 kg
-
Virta dešra250 gramų
-
Rūkyta dešra50 gramų
-
Marinuoti agurkai2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Sūris300 gramų
-
Pomidorai300 gramų
-
Žalumynaipagal skonį
-
Majonezas ir kečupaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoštą mielinę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje ir iškočiokite ne daugiau kaip 1 centimetro storiu pagal kepimo formos dydį. Ant kepimo skardos dedame kepimo popierių, tada dedame tešlą ir patepame kečupu (čia galima dėti kiek nori).
-
2. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, tada supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite karštoje keptuvėje su aliejumi. Žalumynus supjaustykite mažais gabalėliais, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir išjunkite ugnį.
-
Reklama
-
3. Dviejų rūšių dešrą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, tą patį padarykite su agurku, sudėkite visus ingredientus į dubenį ir išmaišykite.
-
4. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Ant tešlos su kečupu paskleiskite anksčiau pakepintus svogūnus su žalumynais, tada ant viršaus dešreles su agurkais ir pomidorais, užpilkite majonezu pagal skonį ir ištepkite.
-
Reklama
-
5. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite juo picą, dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių. Paruoštą picą supjaustykite ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama