Mėsos vynuotinis su omletu

Mėsos vynuotinis su omletu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Toks neįprastas patiekalas. Vištiena iškepa greitai, todėl vyniotinis keps 20-25 minutes. Reikės atsargiai kepti ir omletą dėti ant plėvelės, kad nesuplyštų. Pirmiausia šiek tiek atvėsinkite. Sumaišykite ingredientus, susukite ir kepkite. Sėkmės ir geros dienos!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    500 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai vištienai
    pagal skonį
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas
    2 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    5 šaukštai
  • Aliejus
    50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite maltą vištieną. Įdėkite prieskonių pagal savo skonį.
    1. Paruoškite maltą vištieną. Įdėkite prieskonių pagal savo skonį.
  • Ant stalo paskleiskite maistinę plėvelę. Išdėliokite faršą. Išlyginkite jį į stačiakampį, kad neliktų skylių.
    2. Ant stalo paskleiskite maistinę plėvelę. Išdėliokite faršą. Išlyginkite jį į stačiakampį, kad neliktų skylių.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite 1 kiaušinį, įdėkite 3 valgomus šaukštus pieno ir 1 arbatinį šaukštelį miltų. Druska pagal skonį. Išminkykite omleto miš...
    3. Į dubenį įmuškite 1 kiaušinį, įdėkite 3 valgomus šaukštus pieno ir 1 arbatinį šaukštelį miltų. Druska pagal skonį. Išminkykite omleto mišinį.
  • Omletą apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
    4. Omletą apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Omletą dėkite ant faršo sluoksnio. Naudodami plėvelę, susukite viską į vyniotinį.
    5. Omletą dėkite ant faršo sluoksnio. Naudodami plėvelę, susukite viską į vyniotinį.
  • Vyniotinį dėkite ant kepimo skardos, vyniotinį pabarstę džiūvėsėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite vyniotinį orkaitėj...
    6. Vyniotinį dėkite ant kepimo skardos, vyniotinį pabarstę džiūvėsėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite vyniotinį orkaitėje, kol iškeps.
  • Reklama
  • Supjaustykite vyniotinį ir patiekite su padažu.
    7. Supjaustykite vyniotinį ir patiekite su padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai