Mėsos vynuotinis su omletu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Toks neįprastas patiekalas. Vištiena iškepa greitai, todėl vyniotinis keps 20-25 minutes. Reikės atsargiai kepti ir omletą dėti ant plėvelės, kad nesuplyštų. Pirmiausia šiek tiek atvėsinkite. Sumaišykite ingredientus, susukite ir kepkite. Sėkmės ir geros dienos!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas500 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Prieskoniai vištienaipagal skonį
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai1 arbatinis šaukštelis
-
Pienas2 šaukštai
-
Džiūvėsėliai5 šaukštai
-
Aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite maltą vištieną. Įdėkite prieskonių pagal savo skonį.
-
2. Ant stalo paskleiskite maistinę plėvelę. Išdėliokite faršą. Išlyginkite jį į stačiakampį, kad neliktų skylių.
-
Reklama
-
3. Į dubenį įmuškite 1 kiaušinį, įdėkite 3 valgomus šaukštus pieno ir 1 arbatinį šaukštelį miltų. Druska pagal skonį. Išminkykite omleto mišinį.
-
4. Omletą apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Omletą dėkite ant faršo sluoksnio. Naudodami plėvelę, susukite viską į vyniotinį.
-
6. Vyniotinį dėkite ant kepimo skardos, vyniotinį pabarstę džiūvėsėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite vyniotinį orkaitėje, kol iškeps.
-
Reklama
-
7. Supjaustykite vyniotinį ir patiekite su padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama