Mėsos sultinio padažas
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Šis receptas paimtas iš knygos „Geriausi prancūziško maisto gaminimo padažai“. Pavadinimas kalba pats už save! Pagal klasifikaciją tai pagrindinis baltas padažas, patiekiamas su žuvimi, žiediniais kopūstais, šparagais ir kitomis daržovėmis. Štai klasikinis padažo su mėsos sultiniu gaminimo receptas. Šis padažas priklauso tradicinei prancūzų virtuvei ir pasižymi nuostabiu švelniu skoniu bei aromatu. Citrinų sultis galima pakeisti įprastu stalo actu. Taip pat, jei norite, į padažą įberkite smulkintų žolelių ir maltų juodųjų pipirų.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas60 gramų
-
Kvietiniai miltai40 gramų
-
Mėsos sultinys0.5 litro
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Kiaušinio trynys1 vnt
-
Citrina1/2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Puode ištirpinkite 30 g sviesto.
-
2. Suberkite miltus ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Viską užpilame mėsos sultiniu.
-
4. Įdėkite pipirų, druskos ir kiaušinio trynio.
-
Reklama
-
5. Padažą dėkite ant ugnies, plakite, kol užvirs.
-
6. Padažą nukelkite nuo ugnies ir sudėkite kitą pusę sviesto, išspauskite pusės citrinos sultis. Labai kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Į padažą galite pridėti smulkiai pjaustytų žolelių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama