Mėsos pyragas su kiaušiniu ir sūriu

Mėsos pyragas su kiaušiniu ir sūriu

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Švelnus, skanus ir visai nesudėtingas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, kiaušiniu ir sūriu įdarytas mėsos pyragas. Puikus pasirinkimas šventiniam stalui ar šeimos pietums ir vakarienei. Mėsos pyragas su kiaušiniais ir sūriu gali būti patiekiamas kaip karštas patiekalas arba kaip šaltas užkandis. Jei jūsų nugarinė yra maža, geriausia imti mažus kiaušinius arba perpjauti juos per pusę. Jei nemėgstate smukti su visu kiaulienos gabalėliu, tokį vyniotinį galite pasigaminti iš faršo.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    400 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt (kietai virtas)
  • Sūris
    50 gramų (kietas)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Adžika sausa
    pagal skonį (arba bet kokių prieskonių mėsai)
  • Majonezas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Nulupkite nuo nugarinės plėveles ir gyslas, perpjaukite išilgai nepjaudami iki galo ir išskleiskite. Mėsą išmuškite, druską, pipirus ir p...
    2. Nulupkite nuo nugarinės plėveles ir gyslas, perpjaukite išilgai nepjaudami iki galo ir išskleiskite. Mėsą išmuškite, druską, pipirus ir pabarstykite sausa adžika.
  • Reklama
  • Sūrį supjaustykite plonomis juostelėmis ir paskleiskite per visą kiaulienos paviršių. Nulupkite kiaušinius ir perpjaukite per pusę. Sudėk...
    3. Sūrį supjaustykite plonomis juostelėmis ir paskleiskite per visą kiaulienos paviršių. Nulupkite kiaušinius ir perpjaukite per pusę. Sudėkite juos į vieną eilę nupjauta puse žemyn.
  • Pradėdami nuo kiaušinio pusės, kiaulieną sandariai suvyniokite.
    4. Pradėdami nuo kiaušinio pusės, kiaulieną sandariai suvyniokite.
  • Reklama
  • Suvyniokite vyniotinį į kepimo foliją ir dėkite į karščiui atsparų indą.
    5. Suvyniokite vyniotinį į kepimo foliją ir dėkite į karščiui atsparų indą.
  • Įdėkite vyniotinį į karštą orkaitę ir kepkite 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
    6. Įdėkite vyniotinį į karštą orkaitę ir kepkite 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Ritininio viršų patepkite majonezu ir dėkite kepti dar 10-15 minučių. Išimkite vyniotinį iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite pastov...
    7. Ritininio viršų patepkite majonezu ir dėkite kepti dar 10-15 minučių. Išimkite vyniotinį iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite pastovėti 5-10 minučių, tada išimkite ir galite pjaustyti.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai