Mėsos pyragas su kiaušiniu ir sūriu
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Švelnus, skanus ir visai nesudėtingas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, kiaušiniu ir sūriu įdarytas mėsos pyragas. Puikus pasirinkimas šventiniam stalui ar šeimos pietums ir vakarienei. Mėsos pyragas su kiaušiniais ir sūriu gali būti patiekiamas kaip karštas patiekalas arba kaip šaltas užkandis. Jei jūsų nugarinė yra maža, geriausia imti mažus kiaušinius arba perpjauti juos per pusę. Jei nemėgstate smukti su visu kiaulienos gabalėliu, tokį vyniotinį galite pasigaminti iš faršo.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė400 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt (kietai virtas)
-
Sūris50 gramų (kietas)
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Adžika sausapagal skonį (arba bet kokių prieskonių mėsai)
-
Majonezas1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Nulupkite nuo nugarinės plėveles ir gyslas, perpjaukite išilgai nepjaudami iki galo ir išskleiskite. Mėsą išmuškite, druską, pipirus ir pabarstykite sausa adžika.
-
Reklama
-
3. Sūrį supjaustykite plonomis juostelėmis ir paskleiskite per visą kiaulienos paviršių. Nulupkite kiaušinius ir perpjaukite per pusę. Sudėkite juos į vieną eilę nupjauta puse žemyn.
-
4. Pradėdami nuo kiaušinio pusės, kiaulieną sandariai suvyniokite.
-
Reklama
-
5. Suvyniokite vyniotinį į kepimo foliją ir dėkite į karščiui atsparų indą.
-
6. Įdėkite vyniotinį į karštą orkaitę ir kepkite 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Ritininio viršų patepkite majonezu ir dėkite kepti dar 10-15 minučių. Išimkite vyniotinį iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite pastovėti 5-10 minučių, tada išimkite ir galite pjaustyti.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama