Mėsos kukuliai troškinti pomidorų padaže

Mėsos kukuliai troškinti pomidorų padaže

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kai nežinote, ką gaminti pietums ar vakarienei, šis paprastas ir labai šaunus variantas ateis į pagalbą. Skanu, sotu ir lengva! Šiuo atveju kukuliai yra ne tik mėsa, o su duonos priedu. Kalbant apie padažą, gali būti variantų: naminis, pavyzdžiui, pagamintas iš pomidorų su prieskoniais arba pirktas parduotuvėje. Šiuos kukulius galima patiekti su makaronais, bulvėmis, grūdinėmis košėmis ir bet kokiomis daržovėmis pagal skonį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Duona
    250 gramų (+ pienas)
  • Pomidorų padažas
    1 litras
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Žalumynai
    1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    1~2 šaukštai
  • Malta kiauliena
    250 gramų
  • Malta jautiena
    350 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite kiaulieną ir jautieną.
    1. Sumaišykite kiaulieną ir jautieną.
  • Duoną supjaustykite kubeliais ir pamirkykite piene.
    2. Duoną supjaustykite kubeliais ir pamirkykite piene.
  • Reklama
  • Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, įmuškite kiaušinius, smulkiai supjaustykite keletą šviežių žolelių.
    3. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, įmuškite kiaušinius, smulkiai supjaustykite keletą šviežių žolelių.
  • Į faršą giliame dubenyje sudėkite išspaustą duoną, kiaušinį, česnaką, žoleles, druską ir pipirus. Taip pat galite įdėti šiek tiek tarkuot...
    4. Į faršą giliame dubenyje sudėkite išspaustą duoną, kiaušinį, česnaką, žoleles, druską ir pipirus. Taip pat galite įdėti šiek tiek tarkuoto sūrio. Kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Rezultatas toks vienalytis faršas.
    5. Rezultatas toks vienalytis faršas.
  • Iki to laiko ant ugnies galite pastatyti puodą su pomidorų padažu. Leiskite lėtai virti.
    6. Iki to laiko ant ugnies galite pastatyti puodą su pomidorų padažu. Leiskite lėtai virti.
  • Reklama
  • Lengvai sudrėkinkite rankas ir iš faršo suformuokite mažus kukulius.
    7. Lengvai sudrėkinkite rankas ir iš faršo suformuokite mažus kukulius.
  • Juos pavoliokite miltuose.
    8. Juos pavoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Po vieną dėkite į verdantį padažą. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 30-45 minutes, priklausomai nuo rutuliukų dydžio.
    9. Po vieną dėkite į verdantį padažą. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 30-45 minutes, priklausomai nuo rutuliukų dydžio.
  • Paruoštus kukulius patiekite su padažu ir garnyru pagal skonį. Gero apetito!
    10. Paruoštus kukulius patiekite su padažu ir garnyru pagal skonį. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai