Mėsos kukuliai troškinti pomidorų padaže
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kai nežinote, ką gaminti pietums ar vakarienei, šis paprastas ir labai šaunus variantas ateis į pagalbą. Skanu, sotu ir lengva! Šiuo atveju kukuliai yra ne tik mėsa, o su duonos priedu. Kalbant apie padažą, gali būti variantų: naminis, pavyzdžiui, pagamintas iš pomidorų su prieskoniais arba pirktas parduotuvėje. Šiuos kukulius galima patiekti su makaronais, bulvėmis, grūdinėmis košėmis ir bet kokiomis daržovėmis pagal skonį.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Duona250 gramų (+ pienas)
-
Pomidorų padažas1 litras
-
Česnakai2 skiltelės
-
Žalumynai1 žiupsnelis
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai1~2 šaukštai
-
Malta kiauliena250 gramų
-
Malta jautiena350 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sumaišykite kiaulieną ir jautieną.
-
2. Duoną supjaustykite kubeliais ir pamirkykite piene.
-
Reklama
-
3. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, įmuškite kiaušinius, smulkiai supjaustykite keletą šviežių žolelių.
-
4. Į faršą giliame dubenyje sudėkite išspaustą duoną, kiaušinį, česnaką, žoleles, druską ir pipirus. Taip pat galite įdėti šiek tiek tarkuoto sūrio. Kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Rezultatas toks vienalytis faršas.
-
6. Iki to laiko ant ugnies galite pastatyti puodą su pomidorų padažu. Leiskite lėtai virti.
-
Reklama
-
7. Lengvai sudrėkinkite rankas ir iš faršo suformuokite mažus kukulius.
-
8. Juos pavoliokite miltuose.
-
Reklama
-
9. Po vieną dėkite į verdantį padažą. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 30-45 minutes, priklausomai nuo rutuliukų dydžio.
-
10. Paruoštus kukulius patiekite su padažu ir garnyru pagal skonį. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama