Mėsos kukuliai su pomidorų padažu

Mėsos kukuliai su pomidorų padažu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei pritrūkote idėjų vakarienei ar pietums, tuomet siūlau pasinaudoti šia ir namuose pasigaminti skanių ir sultingų kukulių su pomidorų padažu. Lengva, skanu ir sotu. Tarp daugybės variantų, kaip gaminti kukulius su pomidorų padažu, šis išsiskiria paprastumu ir nuostabiu skoniu. Kelių rūšių mėsos, pikantiško padažo ir aromatingų prieskonių derinys – šį patiekalą verta pakartoti. Be to, jis puikiai dera su bet kokiu garnyru.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa
    800 gramų
  • Askaloniniai česnakai
    3~4 vnt (galima pakeisti svogūnais)
  • Imbieras
    1 šaukštas (neprivaloma)
  • Svogūnai
    1 (neprivaloma)
  • Paprika
    1 vnt
  • Pomidorai
    4~6 vnt
  • Pomidorų pasta
    150 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia nuplauti ir nusausinti mėsą.
    1. Pirmiausia reikia nuplauti ir nusausinti mėsą.
  • Šiuo atveju faršas bus pagamintas iš jautienos ir kalakutienos, tačiau galite naudoti bet kokius kitus derinius, kad kukuliai su pomidorų...
    2. Šiuo atveju faršas bus pagamintas iš jautienos ir kalakutienos, tačiau galite naudoti bet kokius kitus derinius, kad kukuliai su pomidorų padažu būtų ir sultingi, ir neriebūs.
  • Reklama
  • Nulupkite askaloninius česnakus ir imbiero šaknį.
    3. Nulupkite askaloninius česnakus ir imbiero šaknį.
  • Viską sudėkite į virtuvinio kombaino dubenį susmulkinkite į faršą.
    4. Viską sudėkite į virtuvinio kombaino dubenį susmulkinkite į faršą.
  • Reklama
  • Iš gauto faršo suformuokite nedidelius rutuliukus ir padėkite į šaldytuvą 10-15 minučių.
    5. Iš gauto faršo suformuokite nedidelius rutuliukus ir padėkite į šaldytuvą 10-15 minučių.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus. Kepti ant vidutinės ugnies.
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus. Kepti ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Tuo tarpu iš paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Pomidorus nuplaukite, jei norite, nuimkite odelę. Permeskite česnaką pe...
    7. Tuo tarpu iš paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Pomidorus nuplaukite, jei norite, nuimkite odelę. Permeskite česnaką per spaudą. Į keptuvę su svogūnais sudėkite pjaustytas daržoves. Troškinkite apie 5 minutes, įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Galite naudoti džiovintas žoleles ir mėgstamus prieskonius.
  • Atskiroje keptuvėje ant stiprios ugnies apkepkite kukulius, kol susidarys plutelė. Į padažą supilkite pomidorų pastą ir viską gerai išmai...
    8. Atskiroje keptuvėje ant stiprios ugnies apkepkite kukulius, kol susidarys plutelė. Į padažą supilkite pomidorų pastą ir viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Supilkite padažą ant kukulių, užvirinkite ir troškinkite ant vidutinės ugnies po dangčiu, kol visiškai iškeps. Prieš patiekiant, ant virš...
    9. Supilkite padažą ant kukulių, užvirinkite ir troškinkite ant vidutinės ugnies po dangčiu, kol visiškai iškeps. Prieš patiekiant, ant viršaus galite pabarstyti, pavyzdžiui, šviežių žolelių ar tarkuoto sūrio.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai