Mėsos kukuliai su morkomis ir svogūnais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Rožiniai, sotūs ir maistingi kukuliai su morkomis ir svogūnais puikiai papildys jūsų mėgstamą garnyrą. Pietums ar vakarienei šie kotletai puikiai tiks! Maltą mėsą kukuliams geriau ruošti patiems, galite naudoti lengvą variantą - vištienos filė arba sotesnę mėsą - kiaulieną, jautieną. Morkos ir svogūnai suteiks mėsos kukuliams sultingumo ir švelnumo. Jei pageidaujama, kotletus galima papildomai užpilti grietine arba pomidorų padažu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė250 gramų
-
Morkos70 gramų
-
Svogūnai70 gramų
-
Kvietiniai miltai100 gramų
-
Aliejus50 mililitrai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Sausas česnakaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Morkas sutarkuokite vidutine tarka, svogūną supjaustykite kubeliais. Nuplaukite ir nusausinkite filė, supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Visus ingredientus sumalkite virtuvinio blenderio dubenyje.
-
4. Į paruoštą faršą įmuškite vieną didelį vištienos kiaušinį.
-
Reklama
-
5. Į faršą įberkite druskos, pipirų, sauso česnako ir šaukštą miltų. Kruopščiai išmaišykite.
-
6. Suformuokite nedidelius kukulius ir apvoliokite juos kvietiniuose miltuose.
-
Reklama
-
7. Kepkite kukulius augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, 7-10 minučių. Jei norite, galite įpilti papildomo padažo ir troškinti dar 10 minučių.
-
8. Mėsos kukuliai yra paruošti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama