Mėsos kukuliai su morkomis ir svogūnais

Mėsos kukuliai su morkomis ir svogūnais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Rožiniai, sotūs ir maistingi kukuliai su morkomis ir svogūnais puikiai papildys jūsų mėgstamą garnyrą. Pietums ar vakarienei šie kotletai puikiai tiks! Maltą mėsą kukuliams geriau ruošti patiems, galite naudoti lengvą variantą - vištienos filė arba sotesnę mėsą - kiaulieną, jautieną. Morkos ir svogūnai suteiks mėsos kukuliams sultingumo ir švelnumo. Jei pageidaujama, kotletus galima papildomai užpilti grietine arba pomidorų padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    250 gramų
  • Morkos
    70 gramų
  • Svogūnai
    70 gramų
  • Kvietiniai miltai
    100 gramų
  • Aliejus
    50 mililitrai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sausas česnakas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Morkas sutarkuokite vidutine tarka, svogūną supjaustykite kubeliais. Nuplaukite ir nusausinkite filė, supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Morkas sutarkuokite vidutine tarka, svogūną supjaustykite kubeliais. Nuplaukite ir nusausinkite filė, supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Visus ingredientus sumalkite virtuvinio blenderio dubenyje.
    3. Visus ingredientus sumalkite virtuvinio blenderio dubenyje.
  • Į paruoštą faršą įmuškite vieną didelį vištienos kiaušinį.
    4. Į paruoštą faršą įmuškite vieną didelį vištienos kiaušinį.
  • Reklama
  • Į faršą įberkite druskos, pipirų, sauso česnako ir šaukštą miltų. Kruopščiai išmaišykite.
    5. Į faršą įberkite druskos, pipirų, sauso česnako ir šaukštą miltų. Kruopščiai išmaišykite.
  • Suformuokite nedidelius kukulius ir apvoliokite juos kvietiniuose miltuose.
    6. Suformuokite nedidelius kukulius ir apvoliokite juos kvietiniuose miltuose.
  • Reklama
  • Kepkite kukulius augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, 7-10 minučių. Jei norite, galite įpilti papildomo padažo ir troškinti d...
    7. Kepkite kukulius augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, 7-10 minučių. Jei norite, galite įpilti papildomo padažo ir troškinti dar 10 minučių.
  • Mėsos kukuliai yra paruošti. Gero apetito!
    8. Mėsos kukuliai yra paruošti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai