Mėsos kotletai su grikiais keptuvėje

Mėsos kotletai su grikiais keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Pietums ar vakarienei iš turimų produktų paruoškite skanų, sotų patiekalą. Tai atliekama pakankamai greitai ir lengvai, todėl net pradedanti šeimininkė gali susitvarkyti. Malta mėsa kotletams tinka absoliučiai bet kokia, viskas priklauso nuo jūsų skonio, taip pat nuo druskos ir prieskonių kiekio. Dėl padažo mėsos kotletai yra minkšti ir sultingi.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Grikiai
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnai
    70 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Grietinė
    1 šaukštas
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Vanduo
    300 mililitrų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Grikius nuplaukite ir virkite, kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir visiškai atvėsinkite.
    2. Grikius nuplaukite ir virkite, kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir visiškai atvėsinkite.
  • Reklama
  • Į dubenį suberkite faršą, virtus grikius, smulkiai pjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką ir įmuškite kiaušinį. Druska, pipirai ir gerai ...
    3. Į dubenį suberkite faršą, virtus grikius, smulkiai pjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką ir įmuškite kiaušinį. Druska, pipirai ir gerai išmaišyti. Plakite masę, kol sutirštės.
  • Drėgnomis rankomis suformuokite apvalius kotletus ir apkepkite karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iš visų pusių.
    4. Drėgnomis rankomis suformuokite apvalius kotletus ir apkepkite karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iš visų pusių.
  • Reklama
  • Kitoje keptuvėje ant vidutinės ugnies maišydami pakepinkite miltus iki auksinės rudos spalvos.
    5. Kitoje keptuvėje ant vidutinės ugnies maišydami pakepinkite miltus iki auksinės rudos spalvos.
  • Miltus atvėsinkite, įpilkite grietinės, pomidorų pastos ir vandens. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Padažą užvirinkite ir paga...
    6. Miltus atvėsinkite, įpilkite grietinės, pomidorų pastos ir vandens. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Padažą užvirinkite ir pagardinkite druska.
  • Reklama
  • Kotletus užpilkite karštu padažu, sumažinkite ugnį ir troškinkite kotletus po dangčiu 15 minučių. Po kurio laiko nukelkite keptuvę nuo ug...
    7. Kotletus užpilkite karštu padažu, sumažinkite ugnį ir troškinkite kotletus po dangčiu 15 minučių. Po kurio laiko nukelkite keptuvę nuo ugnies ir nedelsdami patiekite patiekalą.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai